Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Bombujto a súťaž o televízor, ďalšia podvodná súťaž a FB stránka

25.03.2019 11:34 Slováci sú aj zostanú nepoučiteľní. Súťaž, ktorá nemá žiadneho sponzora, nemá žiadne oficiálne pozadie, reálne pravidlá a platnosť uvedenú do konca nedele, napriek tomu ešte v prvé dni v týždni je online. Facebook stránky Bombujto sa skrátka snažia o to isté, o čo ide aj iným podvodným stránkam. To, že ide o podvodný web samozrejme bežný človek nevidí. Vidí len súťaž a jednoduché pravidlá. Stačí zdieľať a televízor bude váš. Žiadna súťaž o televízor, ale podvod V skutočnosti podvodník v pozadí tejto stránky nemá záujem nikoho obdarovať. Falošné súťaže sú mimoriadne dobrý a ľahký nástroj k tomu, aby získali ľudí na stránky. Fanúšikov a následne zvyšovali viralitu príspevkov. To nie je všetko. The post Bombujto a súťaž o televízor, ďalšia podvodná súťaž a FB stránka appeared first on HOAX.

Pozor na stránky travelSlovakia: falošné FB súťaže a lákanie SMS

20.03.2019 19:41 Nehorázna drzosť od podvodníkov, ktorých počet akoby rástol, no nakoniec môže ísť o jediného páchateľa, ktorý zatúžil po počítačových hrách kúpených za ukradnuté peniaze. The post Pozor na stránky travelSlovakia: falošné FB súťaže a lákanie SMS appeared first on HOAX.

Schránky zaplavuje spam s lacnými šmejdami od hadíc, LED svetla po elektro

18.03.2019 14:40 Podvodné spamové emaily ponúkajúce záhradné hadice, náradie, LED svetlá, lacné kamery a podobne, neutíchajú. Práve naopak. Posledné týždne sa šialenstvo spojené s týmito... The post Schránky zaplavuje spam s lacnými šmejdami od hadíc, LED svetla po elektro appeared first on HOAX.

Kryptomena OneCoin – ďalšia Ponzi schéma

18.03.2019 11:30 Anonymní prostředí kryptoměn je skvělou příležitostí nejen ke zhodnocení investic, ale bohužel také k podvodům. Právě příležitosti podvést a okrást více jak tři miliony lidí se chopili lidé... The post Kryptomena OneCoin – ďalšia Ponzi schéma appeared first on HOAX.

Agentka CIA vydiera ľudí emailom a žiada 10 000 dolárov cez BitCoin

18.03.2019 09:42 V emailovej správe, ktorá príde pekne krásne do prijatej pošty priamo z „podnikového“ emailu CIA od agentky menom Jazmin Oshea, je jasne uvedené, že ste jedným z tých... The post Agentka CIA vydiera ľudí emailom a žiada 10 000 dolárov cez BitCoin appeared first on HOAX.

Varovanie pred posielaním SMS na 8877 ako overenie výhercu – podvod

02.03.2019 23:05 Upozorňujeme na opakujúce sa prípady, kedy od Vás podvodník z falošnej facebook súťaže žiada poslať SMS v tvare codex12 na číslo 8877. The post Varovanie pred posielaním SMS na 8877 ako overenie výhercu – podvod appeared first on HOAX.