Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena
Letné Essentials: Štýlové pohodlie pre každú príležitosť

26.07.2024 13:15 Relax doma, schôdzka v kancelárii alebo stretnutie s priateľmi. Letné basic kúsky z KiK sa hodia skrátka na každú príležitosť. V letnej kolekcii nájdete bohatý výber topov a tričiek, šiat aj pohodlných nohavíc v neutrálnych či jemných farbách, ktoré môžete ľahko kombinovať s ďalším oblečením. Chcete si užiť pohodlné popoludnie na terase či v záhrade? Zvoľte dámske The post Letné Essentials: Štýlové pohodlie pre každú príležitosť appeared first on WomanMan.

Raj turistických fajnšmekrov: Wiener Neustadt očarí okamžite

24.07.2024 10:30 Ak sa radi prechádzate historickými uličkami a vdychujete atmosféru čarovných domčekov učupených sem a tam, Wiener Neustadt vás uchváti na prvý pohľad. Mestečko v objatí Viedenských Álp je totiž tým správnym mixom, ktorý pohladí dušu každého vášnivého dobrodruha. Názov Viedenské Nové Mesto tak trochu klame. V skutočnosti nie je nové, má nádherne starobylé centrum. Svoj názov mestečko zdedilo The post Raj turistických fajnšmekrov: Wiener Neustadt očarí okamžite appeared first on WomanMan.

Navštívte výstavu Albín Brunovský v Galérii u anjela v Kežmarku

23.07.2024 13:45 Spiš je mimoriadny región. Prienik historických pamiatok s podtatranskou prírodou vytvára unikátny a príťažlivý priestor, ktorý láka domácich i zahraničných návštevníkov a turistov. Prírodné krásy a neoceniteľné historické pamiatky vytvárajú jedinečnú kulisu aj pre prácu modernej galérie. Svojou polohou v blízkosti kežmarského mestského hradu sa Galéria u anjela ako vážená inštitúcia moderného a súčasného výtvarného umenia stala neodmysliteľnou The post Navštívte výstavu Albín Brunovský v Galérii u anjela v Kežmarku appeared first on WomanMan.

Značka UV gélových lakov NEONAIL vstupuje na slovenský trh

22.07.2024 17:00 NEONAIL, popredná medzinárodná značka v oblasti UV gélových lakov patriaca do spoločnosti Cosmo Group ponúka širokú škálu farieb a efektov UV gélových lakov vrátane doplnkov pre manikúru a pedikúru, ktorú si používatelia, či už profesionáli alebo začiatočníčky, môžu ľahko vytvoriť aj bez návštevy profesionálneho salónu. Prvými predajnými kanálmi sa stávajú vybrané dm drogérie a online  The post Značka UV gélových lakov NEONAIL vstupuje na slovenský trh appeared first on WomanMan.

Kapela Dilemma s novým albumom na turné s Teamom

21.07.2024 20:00 Predskokan Teamu kapela Dilemma prichádza s rovnomenným albumom Dilemma, ktorý prináša prepojenie rôznych období ich tvorby. Album so slovenskými textami je zbierkou piesní, ktoré spája nosná téma a tou sú vzťahy vo všetkých svojich podobách a štádiách. Kapela aktuálne počas leta prezentuje veľkú časť albumu na turné s kapelou TEAM. „Reakcie sú super. Sme sami The post Kapela Dilemma s novým albumom na turné s Teamom appeared first on WomanMan.

Vlkolínec

20.07.2024 12:45 Ľudia sa tu, vysoko nad dolinou, usadili pred stáročiami – vyhnala ich sem snaha uživiť potomstvo nebezpečnou robotou v hore, alebo pri uhliarskych peciach. V lete im páľava vysúšala studničky, a v zime krutý mráz vyťahoval klince zo šindľov na strechách skromných príbytkov. Nikdy tu život nebol jednoduchý – a nie je takým ani dnes. Štyridsaťpäť malebných chalúp dodnes ostalo na The post Vlkolínec appeared first on WomanMan.

Zdravé opálenie neexistuje, je to mýtus, tvrdí dermatologička Milica Malíčková 

20.07.2024 02:15 Starostlivosť o pokožku nielen v lete, ale aj počas celého roka, je nesmierne dôležitá. Myslite na ochranný faktor v aktuálnej sezóne letných radovánok, keď je slnečné žiarenie najintenzívnejšie, ale aj mimo nej. Každé obdobie si vyžaduje pozornosť a kontinuálne používanie vhodnej kozmetiky. Možností je neúrekom. Vyskúšať môžete napríklad aj produktový rad privátnej značky Lidla – Cien, ktorý vám ponúka The post Zdravé opálenie neexistuje, je to mýtus, tvrdí dermatologička Milica Malíčková  appeared first on WomanMan.

Povedomie o nevhodnosti alkoholu za volantom na Slovensku síce rastie, niektoré mýty však pretrvávajú

19.07.2024 16:45 Alkohol je alkohol nech už je v akejkoľvek forme a jeho prítomnosť by predovšetkým za volantom mala byť tabu. Výsledky projektu Účet za nehodu občianskeho združenia Fórum Pi s rozumom Slovensko ukazujú, že na Slovensku je ešte pomerne dosť najmä mladých ľudí, ktorí veria rôznym mýtom o alkohole, napríklad, že pitie vody urýchli jeho odbúravanie alebo že pivo obsahuje The post Povedomie o nevhodnosti alkoholu za volantom na Slovensku síce rastie, niektoré mýty však pretrvávajú appeared first on WomanMan.

Make-up v štýle Aperol Spritz: Tento letný hit pristane každej žene!

18.07.2024 10:31 Ktorá z nás by nepoznala chladený nápoj s prenikavou oranžovou farbou známy ako Aperol Spritz. Namiesto lahodného drinku sa toto leto inšpirujte ličením, ktoré aktuálne zažíva veľký boom. Postarala sa oň celebrita Hailey Bieber a vďaka nemu môžete na nevýraznú pleť bez života zabudnúť! Oranžová vyhráva Presladenému mejkapu v rôznych odtieňoch ružovej je toto leto koniec! Do popredia sa The post Make-up v štýle Aperol Spritz: Tento letný hit pristane každej žene! appeared first on WomanMan.

Domov ako z obľúbeného filmu s ASKO- NÁBYTOK

17.07.2024 14:32 Máte chuť trochu zmeniť, ozvláštnik svoj byt? Niekedy stačí jediný výrazný kus nábytku alebo naopak pár štýlových bytových doplnkov či dekorácií a môžete sa cítiť  napríklad ako v obľúbenom filmovom príbehu. Andrea Čučka, stylistka spolupracujúca so značkou ASKO – NÁBYTOK, vybrala štyri filmy, ktorých atmosféru zhmotnila v odlišných interiéroch. „Nechceli sme vytvoriť scény identické s The post Domov ako z obľúbeného filmu s ASKO- NÁBYTOK appeared first on WomanMan.

Letná láska v jednom z najromantickejších miest sveta. Noc v Paríži

17.07.2024 14:32 Letné lásky pokračujú. Je tu 3.diel série – po Lete na Santorini a Východe slnka na Bali prežijete Noc v Paríži. Ďalšia romantická komédia, ktorá je ideálna na pláž, či k bazénu. Nasadnite do autobusu a zažite vzrušujúci príbeh plný prekvapení. Cat sa snaží vyhnúť láske, ako sa len dá. Nechce byť vo vzťahu a je takpovediac na úteku. Po The post Letná láska v jednom z najromantickejších miest sveta. Noc v Paríži appeared first on WomanMan.

COUNTRYFEST v Jaslovských Bohuniciach už od 19. do 21. júla

16.07.2024 18:17 Sviatkom pre všetkých priaznivcov hudby country, folku a príbuzných žánrov bude festival Countryfest Bohunice. Obľúbené rodinné podujatie sa uskutoční v miestnom prírodnom amfiteátri počas víkendu od 19. do 21. júla 2024. Na country podujatie v Jaslovských Bohuniciach zavíta známy slovenský spevák Adam Ďurica a návštevníci sa počas troch letných dní môžu tešiť tiež na českého pesničkára Pokáča, The post COUNTRYFEST v Jaslovských Bohuniciach už od 19. do 21. júla appeared first on WomanMan.

Dávate svojej pečeni poriadne zabrať? Vydajte sa už teraz v lete na cestu k zdravšiemu životu

15.07.2024 12:31 Prečo sa stále dokola zdôrazňuje nutnosť zdravšieho stravovania? Nezdravé stravovanie a nedostatok pohybu sú dva rizikové faktory ochorenia, ktorého výskyt každý rok u nás stúpa. Hovoríme o NAFLD, teda nealkoholovej stukovatenej pečeni. Toto ochorenie sa vyskytuje u 25 – 33 % dospelej populácie vo vyspelých krajinách. Pečeň si môžete predstaviť ako super výkonnú továreň. V každom okamihu v nej prebieha niekoľko The post Dávate svojej pečeni poriadne zabrať? Vydajte sa už teraz v lete na cestu k zdravšiemu životu appeared first on WomanMan.

Haló – krátky príbeh letnej lásky v podaní skupiny Chilli Fellaz

14.07.2024 16:00 Sú šiesti, hovoria si Chilli Fellaz a spája ich priateľstvo, humor a hudba. Ešte pred tým ako sa na niekoľko týždňov zatvorili do na nahrávacieho štúdia Birdland, oslovili hudobníka a producenta Tomáša Slobodu na spoluprácu. Vypočujte si pieseň Haló – prvý singel z pripravovaného albumu Sloboda.  Frontmanom banskobystrickej skupiny je vyštudovaný muzikálový spevák Dominik Lauko. Má nielen skvelý The post Haló – krátky príbeh letnej lásky v podaní skupiny Chilli Fellaz appeared first on WomanMan.

Viete si užiť termálne pramene a saunu bez rizika? Príbeh Vladimíra je varovaním pre všetkých

13.07.2024 20:00 „Najviac by som si prial opäť chodiť, plávať, prejsť sa do hôr aspoň po chodníčku,“ vraví dnes Vladimír Brtko po zdĺhavej tortúre, odkedy sa mu pred piatimi rokmi život otočil naruby. „S kamarátmi som si užíval relax v známych termálnych prameňoch. V noci mi však následne praskla cieva v mozgu. Rovno ma odviezli do nemocnice,“ The post Viete si užiť termálne pramene a saunu bez rizika? Príbeh Vladimíra je varovaním pre všetkých appeared first on WomanMan.

Následujúci mesiac