Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Inšpirujte sa veľkonočným dizajnom Delie Lachance z Westwing

29.03.2024 00:45 Sviatky sú príležitosťou aspoň trochu si ozvláštniť svoj domov. Delia Lachance, zakladateľka Westwing, tiež dokonale cíti energiu sviatkov a predstavuje vám svoje inšpiratívne nápady na veľkonočnú výzdobu domova a stola. Chcete tento rok osláviť Veľkú noc jedinečným spôsobom? Zakladateľka Westwing Delia Lachance presne vie, čo je dôležité pri oslave – a svoje tajomstvá sviatočného stylingu The post Inšpirujte sa veľkonočným dizajnom Delie Lachance z Westwing appeared first on WomanMan.

Jarné módne trendy z Tchibo oživujú a spestrujú váš jarný šatník 

29.03.2024 00:45 Jar prichádza aj do našich šatníkov. Po zime plnej tmavých farieb je čas na oživenie štýlu. Odovzdajte sa kreativite a zvoľte si jarné módne trendy, ktoré vás budú vyzývať na vyjadrenie vašej osobnosti a radosti z obliekania. Pastelové tónyPastelové farby sú kľúčovým prvkom jarných módnych trendov. Zjemňujú nás a pridávajú na ženskosti. Namiesto čiernej si vyberte The post Jarné módne trendy z Tchibo oživujú a spestrujú váš jarný šatník  appeared first on WomanMan.

Adrián Shevco Ševc predstavuje nový singel When I Found Out spred Big Benu

28.03.2024 14:00 Mladý hudobník a skladateľ Adrián Shevco Ševc, v súčasnosti študujúci na hudobnej škole v Londýne, prichádza s druhým singlom s názvom When I Found Out. Pieseň je zaujímavá nielen hudobným obsahom, ale aj spôsobom vzniku s využitím ekphrasis techniky. Zasadením témy do pozitívnej atmosféry sa stáva symbolom radosti a nádeje, že aj napriek vzdialenosti môže The post Adrián Shevco Ševc predstavuje nový singel When I Found Out spred Big Benu appeared first on WomanMan.

Vlasové trendy pre jar 2024: vládnuť bude overená klasika, no vrátime sa aj v čase!

28.03.2024 14:00 Po mesiacoch, kedy sme na hlavách mali v chladnom počasí pokrievky hlavy prichádza zmena. Teplé jarné lúče sú totiž ako stvorené na to, aby sme už konečne ukázali svoj dokonalý účes. Viete, aké účesy budú dominovať túto jar? Odkaz 90. rokov Určite sa aj vo vašej študentskej výbave nachádzali plastové čelenky, ktoré boli veľmi praktické. Vďaka The post Vlasové trendy pre jar 2024: vládnuť bude overená klasika, no vrátime sa aj v čase! appeared first on WomanMan.

Spoznajte čaro chorvátskych kúpeľov, ktoré prekvapia a očaria každého

27.03.2024 16:45 Chorvátsko nie je len letný raj! Za jeho vyhlásenými plážami leží skrytý klenot, ktorý čaká aby ste ho objavili – jeho pokojné kúpele a wellness centrá. Tieto kúpele, alebo po chorvátsky terme alebo toplice, schované v pokojných regiónoch kontinentálneho Chorvátska, len niekoľko hodín jazdy autom od Slovenska, lákajú svojou zachovanou prírodou a termálnymi prameňmi zaradenými medzi najkvalitnejšie The post Spoznajte čaro chorvátskych kúpeľov, ktoré prekvapia a očaria každého appeared first on WomanMan.

Útek do idylického Chorvátska na ostrov Korčula. V tieni olivovníkov

27.03.2024 16:45 Vyberte sa na krásny chorvátsky ostrov Korčula, kde istá vila Maslina prešla rekonštrukciou a doslova láka oddýchnuť si V tieni olivovníkov?Eva Glyn napísala skvelý román o láske s príchuťou vína a olív. O starobylých kamenných uličkách a malebných plážach. Je to príbeh mladého muža založený na skutočných udalostiach… Antonia venovala celý svoj život výchove dcéry Honey, no tá The post Útek do idylického Chorvátska na ostrov Korčula. V tieni olivovníkov appeared first on WomanMan.

Darujte svoje použité topánky v ktorejkoľvek predajni CCC a pomôžete ľuďom, ktorí ich potrebujú

26.03.2024 18:31 Organizácie pomáhajúce ľuďom v núdzi sa zapojili do celoslovenského projektu DARUJTE SVOJIM TOPÁNKAM ŠANCU NA DRUHÝ ŽIVOT pod záštitou CCC. Vyzbieranú obuv spoločnosť EKOCHARITA pripraví a rozdistribuuje tým, ktorých cesta životom bude aj vďaka tomu o niečo príjemnejšia. A nielen to! Dajte aj vy svojim topánkam druhú šancu na život! CCC sa prostredníctvom projektu na podporu ľudí v núdzi rozhodlo The post Darujte svoje použité topánky v ktorejkoľvek predajni CCC a pomôžete ľuďom, ktorí ich potrebujú appeared first on WomanMan.

Za nadmerným pĺznutím psa môže byť aj zdravotný problém

26.03.2024 07:45 Jarná výmena srsti u psa je prirodzený proces. Ide o nahrádzanie zimnej srsti za jemnejšiu letnú.  Tento proces však môže sprevádzať viacero otáznikov. Pĺznutie ovplyvňujú mnohé faktory ako napríklad častá zmena vonkajšej teploty, kvalita stravy, hormóny, vek, ale aj hladina stresu, a tak môže mať u toho istého psa rozdielnu intenzitu. Zároveň ide u nášho domáceho miláčika The post Za nadmerným pĺznutím psa môže byť aj zdravotný problém appeared first on WomanMan.

Pochutnajte si počas Veľkej noci na Foie gras créme brulé – nátierke z husacej/kačacej pečene ala créme brulé, ktorú pripravil foodbloger Juraj

25.03.2024 21:15 Muž v kuchyni, foodbloger Juraj pripravil v spolupráci s Karpatským KB špeciálnu  francúzsku variáciu veľkonočnej kuchyne. Seriál receptov s Karpatským KB  v pánskom podaní   je dôkazom toho, že poctivé menu, varenie ale aj pečenie si môžu vziať na starosť aj páni. Na zaujímavom spojení chutí si však rozhodne pochutí celá rodina. Vyskúšajte The post Pochutnajte si počas Veľkej noci na Foie gras créme brulé – nátierke z husacej/kačacej pečene ala créme brulé, ktorú pripravil foodbloger Juraj appeared first on WomanMan.

Kaštieľsky park v Stupave sa čoskoro dočká komplexnej revitalizácie. Bratislavská župa plánuje práce začať na jeseň.

24.03.2024 14:00 Historický kaštieľsky park v Stupave, ktorého začiatky siahajú až do 17. storočia, prejde od jesene komplexnou rekonštrukciou. Bratislavský samosprávny kraj zrevitalizuje zeleň, upraví chodníky, doplní mobiliár i osvetlenie. Návrh revitalizácie parku je vypracovaný tak, aby ostal zachovaný jeho historický charakter. „Kaštieľsky park v Stupave je jedinečné miesto, na ktorom však už cítiť zub času. Jeho revitalizáciou The post Kaštieľsky park v Stupave sa čoskoro dočká komplexnej revitalizácie. Bratislavská župa plánuje práce začať na jeseň. appeared first on WomanMan.

K Veľkej noci patria kraslice

23.03.2024 16:30 Nenápadný dom vo Veľkej Lehôtke na Hornej Nitre. Na dverách jednej z miestností vás víta ceduľka: „Želám vám veľa nadprirodzených síl, aby ste sa ku mne vracali, veľa smiechu, aby ste sa tu dobre cítili, veľa priateľov, lebo bez nich by sa vám žilo ťažko… A veľa lásky.“ Záľuba vytiahla Ľudmilu Bátorovú z ťaživého stereotypu, oslobodila ju od The post K Veľkej noci patria kraslice appeared first on WomanMan.

Trnavský kraj zážitkov na Festivale regiónov a miest v belgickom Monse

23.03.2024 16:30 Stovky volených zástupcov regionálnych a miestnych samospráv sa nedávno stretlo v belgickom Monse na Európskom samite regiónov a miest, ktorý sa koná každé dva roky, vždy v inej krajine. Sprievodným podujatím je Festival regiónov a miest. Trnavský kraj zážitkov sa na ňom prezentoval ako destinácia, ktorá očarí rodiny s deťmi, dobrodruhov i ľudí hľadajúcich zdravie a relax. „Zástupcovia regiónov jednotlivých krajín The post Trnavský kraj zážitkov na Festivale regiónov a miest v belgickom Monse appeared first on WomanMan.

Superhrdinovia vs. superničitelia.  Viete, čo vlastne robia antioxidanty a prečo sú pre nás také užitočné?

22.03.2024 18:00 O antioxidantoch a voľných radikáloch je reč takmer vždy, keď príde na rad zdravý životný štýl. Čo to však tie antioxidanty a voľné radikály vlastne sú a prečo sú pre nás dôležité, alebo naopak škodlivé? V našom organizme prebieha neustály tanec medzi antioxidantmi a voľnými radikálmi, ktorý ovplyvňuje naše zdravie i starnutie. Ich vzájomný vzťah hrá kľúčovú úlohu v prevencii The post Superhrdinovia vs. superničitelia.  Viete, čo vlastne robia antioxidanty a prečo sú pre nás také užitočné? appeared first on WomanMan.

Líši sa milostný život žien – feministiek od ostatných žien?

22.03.2024 07:30 Že vraj sú škaredé, nenávidia mužov a sú frigidné. Toto sú niektoré z bežných mýtov o ženách, ktoré vyznávajú feminizmus. Nová kanadská štúdia publikovaná v časopise Archives of Sexual Behavior ich však celkom vyvracia. Podľa nej je sexuálny život feministicky zmýšľajúcich žien ešte lepší ako milostný život nefeministických žien. Vedia, čo chcú, a neboja sa The post Líši sa milostný život žien – feministiek od ostatných žien? appeared first on WomanMan.

V TRNAVE OSLÁVIA PRÍCHOD JARI TRADIČNÝMI PODUJATIAMI

21.03.2024 21:00 Kvetná nedeľa je sviatok, ktorý sa slávi v kresťanskej tradícii na pamiatku Ježišovho vstupu do Jeruzalema. Na Slovensku sa tento sviatok slávi vždy v nedeľu pred Veľkou nocou. Spája sa s tradíciou požehnávania ratolestí, bahniatok a výzdobou kostolov kvetmi. Trnavčania naň každoročne pripravujú folklórne podujatie Na Kvetnú nedzelu, ktoré je spojené s vynášaním Moreny. Deti The post V TRNAVE OSLÁVIA PRÍCHOD JARI TRADIČNÝMI PODUJATIAMI appeared first on WomanMan.

Následujúci mesiac