Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Zelená energia – využívate ju aj vy?

29.09.2020 00:04 V dnešnej dobe sa ekologické a obnoviteľné zdroje energie dostávajú do popredia viac ako kedykoľvek predtým. Ak chcete byť IN a zároveň šetriť našu planétu, mali by ste nad zmenou svojho dodávateľa elektriny pouvažovať aj vy. Naviac, je to skutočne jednoduché! Elektrická energia je najdôležitejším druhom energie na celom svete. Drvivá väčšina zariadení, ktoré na The post Zelená energia – využívate ju aj vy? first appeared on Golem.sk.

Módne pánske svetre – pozrite si návrhy najlepšej sezóny

27.09.2020 15:02 Máloktorému kúsku z nášho šatníka sa venuje taká malá pozornosť ako svetru, ktorý je častokrát vnímaný skôr ako funkčný kus odevu. Kvalitný sveter, ktorý sa pohodlne nosí, je však jedným z najlichotivejších odevov pre elegantného pána, ktorý si je vedomý toho, čo sa mu hodí, a čo naopak nie. Okrem toho je sveter skvelý v The post Módne pánske svetre – pozrite si návrhy najlepšej sezóny first appeared on Golem.sk.

Prečo je recyklácia odpadu tak dôležitá?

19.09.2020 00:30 O tom, že na recyklácii odpadu naozaj záleží, sa učia už aj deti v škôlkach. Napriek tomu mnohí z nás stále poriadne nerozumejú pojmu recyklácia, no čo je hlavné, nedokážu recyklovanie odpadu aplikovať do svojho života. Mnohí ľudia sú totiž stále verní názoru, že recyklácia odpadu nemá až taký význam, aký sa jej pripisuje. Nájdu The post Prečo je recyklácia odpadu tak dôležitá? first appeared on Golem.sk.

Nosič na bicykel. Veľký pomocník každého cyklistu

17.09.2020 00:34 S bicyklom sa dá dostať naozaj všade. Jazdu na ňom si užijete nielen v prírode. Bicykel vám pomôže vyhnúť sa zápcham vo veľkých mestách. Čo však robiť, keď cyklistická trasa začína ďaleko od vášho domova? Riešením je dopraviť si bicykel na začiatok trasy automobilom s pripevneným nosičom na bicykle. Typy nosičov na bicykle Nie všetky bicykle sa dajú The post Nosič na bicykel. Veľký pomocník každého cyklistu first appeared on Golem.sk.

Predstavujeme cestné stroje Caterpillar

02.09.2020 00:35 Tieto valce, frézy a finišery sa vám pri prácach zídu Potrebujete si prenajať cestné stroje? Čakajú vás šichty v obci či v meste? Práce na ceste či chodníku? Zastavte sa v požičovni stavebných strojov CAT. Nájdete tu valce, frézy, finišery, ale i rôzne iné použité stroje, ktoré čakajú na ďalšie využitie. Valce CAT Tandemové vibračné The post Predstavujeme cestné stroje Caterpillar first appeared on Golem.sk.