Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Solárna plachta pre bazén: čo dokáže a koľko peňazí vám ušetrí?

28.01.2024 08:30 Láka vás predstava vyhrievaného bazéna, ale odrádzajú vás náklady spojené s jeho ohrevom? Potom vám predstavíme solárnu plachtu, ktorá sa postará o ohrev vášho bazéna s nulovými nákladmi. Kryt vs. solárna plachta Zatiaľ čo tradičný kryt chráni bazén len pred hmyzom a nečistotami, solárna plachta bazéna vodu nielen chráni, ale aj ohrieva. Zdá sa, že The post Solárna plachta pre bazén: čo dokáže a koľko peňazí vám ušetrí? first appeared on Fanpage.sk.

Už ste vyskúšali jazdu na štvorkolke?

26.01.2024 06:45 Letné mesiace prajú novým zážitkom. To, čo by vás v zime ani nenapadlo spraviť, v lete vyskúšate s nadšením. Prílev energie zo slnka robí s ľuďmi divy. Cítite sa aj vy na to, aby ste vyskúšali niečo nové? Odporúčame vám si požičať štvorkolku a zajazdiť si s ňou poriadne adrenalínovú trasu. Pozor však na to, že jazda na štvorkolke je vysoko The post Už ste vyskúšali jazdu na štvorkolke? first appeared on Fanpage.sk.

Kozmetika s výťažkom mora

20.01.2024 00:45 V kozmetických produktoch môžete nájsť rôzne aktívne látky. Získavajú sa chemicky v laboratóriách, môže ísť o extrakty z liečivých byliniek ale aj o látky, ktoré majú pôvod v mori. Kozmetický priemysel sa neustále rozvíja a v súčasnosti v ňom môžete nájsť aj kaviár, morský planktón či výťažok z morských rias. Ako tieto zložky vplývajú na pleť? Kaviár – hydratačné a výživné účinky Pod pojmom kaviár si The post Kozmetika s výťažkom mora first appeared on Fanpage.sk.

Vyberte si kreslo, ktoré sa dokonale hodí do vášho interiéru

19.01.2024 14:30 Zdá sa vám obývacia miestnosť alebo pracovňa fádna? Doprajte jej malú zmenu s dizajnovým kreslom. Váš domov nielenže ožije, ale dostane aj nový nádych pohodlnosti. Jeden kus nábytku dokáže naozaj divy. Okrem toho, že sa odhodláte k inému usporiadaniu miestnosti, vnesiete do nej nový štýl, farby a to pravé zútulnenie. Ako si však vybrať to The post Vyberte si kreslo, ktoré sa dokonale hodí do vášho interiéru first appeared on Fanpage.sk.

Nový Startup FUERGY

17.01.2024 01:30 Aké boli začiatky? Čo všetko bolo potrebné spraviť, aby startup vznikol, z čoho sa firma financovala a v akej výške? Na čo boli prostriedky použité? Na začiatku sme fungovali z vlastných zdrojov a z finančných prostriedkov od niekoľkých anjelskych investorov. Našťastie sme vďaka biznisovému prístupu k riadeniu dokázali veľmi skoro financovať vývoj aj z vlastných The post Nový Startup FUERGY first appeared on Fanpage.sk.