Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Vegánsky proteín. Mýty a realita o jeho účinnosti

31.03.2024 00:00 O vegánskom proteíne koluje veľká hromada neopodstatnených mýtov. Aké to sú a prečo by ste im nemali veriť sa dočítate v tomto článku. Vegánsky proteín ocenia najmä vegetariáni, vegáni a tí, ktorí chcú z ekologických alebo zdravotných dôvodov obmedziť konzumáciu živočíšnych produktov. V porovnaní so živočíšnymi produktmi sa totiž rastlinné bielkoviny považujú za udržateľnejší zdroj The post Vegánsky proteín. Mýty a realita o jeho účinnosti first appeared on Fanpage.sk.

Je dovolenka na súkromnej jachte skutočne dobrý nápad?

26.03.2024 23:58 Dovolenka na súkromnej jachte znie ako sen: plavba po azúrových vodách, kúpanie v krištáľovo čistom mori, objavovanie skrytých zátok a vychutnávanie si gurmánskych jedál v súkromí. Je plavba na jachte naozaj taký ideálny zážitok, ako sa zdá? Posvietili sme si na klady a zápory dovolenky na súkromnej jachte, aby sme vám pomohli s rozhodovaním a plánovaním vášho The post Je dovolenka na súkromnej jachte skutočne dobrý nápad? first appeared on Fanpage.sk.

Boj s preliačinami na aute – vyskúšajte PDR opravu

26.03.2024 23:58 Vandalizmus na aute a následne viditeľné preliačiny na kapote sú skutočnou pohromou pre majiteľov áut. Oprava preliačin je v mnohých prípadoch náročná po finančnej stránke i zdĺhavá s časového hľadiska. Záchranou sa v tomto smere stáva PDR oprava, ktorá rýchlo a efektívne vyrieši neestetické preliačiny. V čom je PDR metóda tak revolučná? Vandalizmus je častou príčinou preliačin na aute Vandalizmus na aute The post Boj s preliačinami na aute – vyskúšajte PDR opravu first appeared on Fanpage.sk.

Záhradné stoly pre relaxáciu vo vašom vonkajšom priestore

26.03.2024 23:58 Záhradné stoly sú neodmysliteľnou súčasťou každého vonkajšieho priestoru. Môžu nielen vkusne doplniť váš exteriérový dizajn, ale byť aj dobrým pomocníkom pri relaxácii či stretnutiach s priateľmi. Využívajte stoly do záhrady naplno a vytvorte si príjemnejšie a uvoľnenejšie prostredie na vašej terase alebo v záhrade. V e-shop Estilofina nájdete množstvo tipov na ich využitie. Záhradný stôl ako vonkajší jedálenský The post Záhradné stoly pre relaxáciu vo vašom vonkajšom priestore first appeared on Fanpage.sk.

Kozmetika s výťažkom mora

21.03.2024 06:00 V kozmetických produktoch môžete nájsť rôzne aktívne látky. Získavajú sa chemicky v laboratóriách, môže ísť o extrakty z liečivých byliniek ale aj o látky, ktoré majú pôvod v mori. Kozmetický priemysel sa neustále rozvíja a v súčasnosti v ňom môžete nájsť aj kaviár, morský planktón či výťažok z morských rias. Ako tieto zložky vplývajú na pleť? Kaviár – hydratačné a výživné účinky Pod pojmom kaviár si The post Kozmetika s výťažkom mora first appeared on Fanpage.sk.

Vyberte si kreslo, ktoré sa dokonale hodí do vášho interiéru

19.03.2024 23:45 Zdá sa vám obývacia miestnosť alebo pracovňa fádna? Doprajte jej malú zmenu s dizajnovým kreslom. Váš domov nielenže ožije, ale dostane aj nový nádych pohodlnosti. Jeden kus nábytku dokáže naozaj divy. Okrem toho, že sa odhodláte k inému usporiadaniu miestnosti, vnesiete do nej nový štýl, farby a to pravé zútulnenie. Ako si však vybrať to The post Vyberte si kreslo, ktoré sa dokonale hodí do vášho interiéru first appeared on Fanpage.sk.

Nový Startup FUERGY

18.03.2024 09:16 Aké boli začiatky? Čo všetko bolo potrebné spraviť, aby startup vznikol, z čoho sa firma financovala a v akej výške? Na čo boli prostriedky použité? Na začiatku sme fungovali z vlastných zdrojov a z finančných prostriedkov od niekoľkých anjelskych investorov. Našťastie sme vďaka biznisovému prístupu k riadeniu dokázali veľmi skoro financovať vývoj aj z vlastných The post Nový Startup FUERGY first appeared on Fanpage.sk.

Golfové oblečenie – ako sa cítiť pri hre pohodlne a štýlovo

17.03.2024 23:30 Golf nie je len o presnom údere a zlepšovaní skóre. Je tiež o pocite pohodlia a sebavedomia na hracej ploche. Aby ste mohli na golfovom ihrisku excelovať, je dôležité sa cítiť komfortne. Svoju úlohu v tomto smere zohráva golfové oblečenie, ktoré je hlavne pre ženy cestou k lepším výkonom. Golfové oblečenie pre štýl na greene Pri výbere The post Golfové oblečenie – ako sa cítiť pri hre pohodlne a štýlovo first appeared on Fanpage.sk.

Nezabúdate na hygienu v posteli? Ako sa starať o čistotu lôžka

02.03.2024 08:30 Kedy ste naposledy prali posteľnú bielizeň? A čo paplóny a vankúše? Viete o tom, že čistiť je nutné aj matrace? Hygiena v posteli nie je len o lepšom pocite. Vďaka pravidelnému čisteniu a praniu matraca, lôžkovín a bielizne predídete tvorbe roztočov a predĺžite životnosť všetkých častí postele. Starostlivosť o matrace Niektoré druhy matracov nevyžadujú takmer žiadnu starostlivosť a niektoré je nutné sušiť i čistiť. Preto je The post Nezabúdate na hygienu v posteli? Ako sa starať o čistotu lôžka first appeared on Fanpage.sk.