Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Formujte postavu pomocou domácich posilňovacích strojov

23.09.2020 00:48 Chcete v pohodlí domova efektívne cvičiť, chudnúť, spaľovať tuky a budovať svalstvo? Poradíme vám, ktoré posilňovacie stroje sú vhodné na kúpu do domácnosti. Väčšina z nich nezaberie veľa miesta a ani ich cena nezaťaží rodinný rozpočet. Stacionárny bicykel Stacionárny bicykel je posilňovací stroj, ktorý si našiel svoje miesto v mnohých domácnostiach. Je skvelou náhradou za klasický bicykel. Môžete sa vďaka The post Formujte postavu pomocou domácich posilňovacích strojov first appeared on Pridajte sa.sk.

Zamerajte sa na dezén a šírku pneumatík

14.09.2020 01:08 Pneumatiky sú dôležitou časťou vozidla. Na ich kvalite a vlastnostiach závisia bezpečnostné a jazdné parametre auta. Skúsme sa spoločne zamerať na dezén a šírku pneumatík. Kontrola dezénu pre bezpečnú jazdu Dezén je vrchná časť behúňa pneumatiky. Práve táto časť sa dotýka vozovky a zabezpečuje kvalitu jazdy. Rozoznávame viacero typov dezénov. Symetrický sa môže meniť a otáčať podľa potreby. Asymetrický dezén The post Zamerajte sa na dezén a šírku pneumatík first appeared on Pridajte sa.sk.

Nezabúdajte na strečing: Bez neho idete sami proti sebe

08.09.2020 15:06 Cvičiť, cvičiť, cvičiť. Zdravo jesť, dostatočne veľa spať. Teoreticky sme nabití takmer všetci, ako získať fyzickú kondíciu a dobre na pohľad vyzerať vieme, ale otázka je, či to robíme správne a či sú aspekty, ktoré by sme v tomto ohľade mohli zlepšiť. Veľa ľudí totiž zabúda na jednu z najdôležitejších vecí, ktorá so športovými výkonmi The post Nezabúdajte na strečing: Bez neho idete sami proti sebe first appeared on Pridajte sa.sk.