Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila
Krupobitie a preliačiny na aute: Nielen havária môže poškodiť vaše vozidlo

23.02.2024 04:45 Vozidlá zaparkované vonku sú vystavené rôznym poveternostným vplyvom, ktoré môžu spôsobiť ich poškodenie alebo znehodnotenie. Medzi najnebezpečnejšie živly patria veterné smršte a krupobitie. Krupobitie často zanechá na karosérii, sklách alebo pneumatikách trvalé následky. Prečo je krupobitie pre autá nebezpečné a ako sa dajú opraviť preliačiny na karosérii? Krupobitie je nielen letnou hrozbou Krupobitie je atmosférický jav, pri The post Krupobitie a preliačiny na aute: Nielen havária môže poškodiť vaše vozidlo first appeared on Banner.sk.

Pozor na kuny vo vašom dome!

21.02.2024 02:30 Vedeli ste o tom, že kuny patria do čeľade lasicovitých a majú srsť od svetložltej po čiernohnedú s oranžovou škvrnou, ktorá sa im v zime objavuje na hrudníku? Majú krátke nohy, úzke telo so špicatým nosom a samce sú zvyčajne väčšie ako samice. Na život uprednostňujú predovšetkým staré lesy a svoje brlohy si zvyčajne robia v The post Pozor na kuny vo vašom dome! first appeared on Banner.sk.

Ako si vybrať správnu tašku do školy?

13.02.2024 12:00 Na trhu je v dnešnej dobe skutočne pestrá ponuka školských batohov. Vybrať si z nich ten správny je tak častokrát veľmi náročná úloha. My sme tu však na to, aby sme vám s výberom tašky do školy pomohli. Na ktoré faktory by ste sa pri kúpe mali zamerať prioritne? Nájsť tú správnu tašku pre školáka, The post Ako si vybrať správnu tašku do školy? first appeared on Banner.sk.

Tipy, ako si zjednodušiť začiatky podnikania

10.02.2024 04:30 Vstup do nového podnikateľského života môže byť bez problémov, ak sa nebudete spoliehať len na vlastné sily. Nikto učený z neba nespadol a nikto nedokáže všetko riešiť sám. Mať po ruke šikovných ľudí a dobré nápady je vždy veľká pomoc. Nasledujúce tipy vám zjednodušia začiatky podnikania. Vyložte si nohy a nechajte založenie s.r.o. na druhých Pri zakladaní spoločnosti budete The post Tipy, ako si zjednodušiť začiatky podnikania first appeared on Banner.sk.

Najčastejšie otázky a odpovede o tlaku v pneumatikách

10.02.2024 04:30 Nie je vám stále jasné, prečo sa tlak v pneumatikách toľko skloňuje medzi automobilovými odborníkmi? Neviete, ako tlak merať alebo kde nájsť hodnoty vhodné pre vaše vozidlo? Na všetky uvedené otázky sa dozviete odpovede v nasledujúcich riadkoch. Čo spôsobí nesprávny tlak v pneumatikách? O tlaku v pneumatikách a o jeho kontrole sa hovorí tak často z dôvodu, že práve tlak ovplyvňuje tri zásadné The post Najčastejšie otázky a odpovede o tlaku v pneumatikách first appeared on Banner.sk.

Investujte do svojej IT kariéry s kurzmi od Alef Training Center

08.02.2024 01:15 V dynamickom svete IT je nevyhnutné mať aktuálne zručnosti a certifikácie, ktoré vám pomôžu rásť vo vašej kariére. Alef Training Center vám ponúka Palo Alto a Cisco kurzy, ktoré vám otvoria dvere k novým príležitostiam. Bezpečnostné riešenia budúcnosti Palo Alto Networks je lídrom v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Ich kurzy vás zavedú do sveta bezpečnostných riešení, The post Investujte do svojej IT kariéry s kurzmi od Alef Training Center first appeared on Banner.sk.

Ktoré označenia pneumatík sa oplatí sledovať

07.02.2024 04:30 Na pneumatikách nájdete veľa údajov, ktoré môžu byť pre laika španielskou dedinou. Niektoré údaje majú technický charakter a iné pomáhajú zistiť vlastnosti pneumatík. Najdôležitejšie informácie zistíte zo štítku pneumatík a z ich bočnice. Oplatí sa tiež overiť údaje z technického preukazu. Čo si všímať pri kúpe pneumatík Počas výberu pneumatík si nevšímajte len výrobcu a značku. Niekedy aj lacné zimné The post Ktoré označenia pneumatík sa oplatí sledovať first appeared on Banner.sk.

Ako triediť odpad na Slovensku

04.02.2024 05:00 Triedenie odpadu je dôležitá činnosť, ktorá pomáha chrániť životné prostredie a zvyšuje efektívnosť spracovania odpadu. Systém triedeného zberu na Slovensku je však niekedy zložitý a nie jednotný, preto je potrebné sa o ňom informovať. Systém triedenia odpadu Každá obec a mesto na Slovensku má nastavený vlastný systém triedenia odpadu. Mestá v bytových domoch najčastejšie využívajú The post Ako triediť odpad na Slovensku first appeared on Banner.sk.