Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
5 krokov k výberu ideálneho rodinného domu

31.01.2024 21:45 Rodinný dom predstavuje obrovskú investíciu, ktorá často zasahuje na celý život. Rozhodnete sa doň investovať nielen svoje financie, ale aj svoje srdce,… The post 5 krokov k výberu ideálneho rodinného domu appeared first on Magazín Village.

Inšpirácie z dizajnových štýlov pre barové stoličky

27.01.2024 06:30 Barová stolička, z ktorej sa vám nechce vstať? Takú by mal mať doma každý. Práve pohodlie je kľúčové pri výbere barových stoličiek,… The post Inšpirácie z dizajnových štýlov pre barové stoličky appeared first on Magazín Village.

Kedy je ideálny čas na výmenu letných pneumatík za zimné? Poradíme vám!

25.01.2024 05:15 Stojíte pred otázkou, kedy by ste mali vymeniť letné pneumatiky za zimné? Nie je dobré zbytočne to odkladať, no tiež sa neodporúča… The post Kedy je ideálny čas na výmenu letných pneumatík za zimné? Poradíme vám! appeared first on Magazín Village.

Staráme sa o nábytok: ako vybrať ochranný olejový vosk na drevo

20.01.2024 23:45 Olejový vosk je kľúčovým prvkom v starostlivosti o drevené povrchy. Jeho správny výber zabezpečí nielen ochranu dreva pred poveternostnými vplyvmi, ale tiež… The post Staráme sa o nábytok: ako vybrať ochranný olejový vosk na drevo appeared first on Magazín Village.

Vyberáte terénne vozidlo na poľovačky? Štvorkolka vyhráva na plnej čiare

20.01.2024 03:30 Poľovačky v horách si vyžadujú spoľahlivého spoločníka v podobe terénneho vozidla. Medzi množstvom terénnych automobilov na trhu vyniká štvorkolka. Prečo je práve táto voľba… The post Vyberáte terénne vozidlo na poľovačky? Štvorkolka vyhráva na plnej čiare appeared first on Magazín Village.

Oprava preliačin PDR metódou v kocke

18.01.2024 21:30 PDR, alebo Paintless Dent Repair, je metóda opravy preliačin na karosérii automobilov bez lakovania. Táto metóda je čoraz obľúbenejšia, pretože má množstvo… The post Oprava preliačin PDR metódou v kocke appeared first on Magazín Village.

Tipy, ktoré vám pomôžu vybrať terénnu štvorkolku

18.01.2024 00:30 Štvorkolky sú terénne vozidlá, ktoré sú prostriedkom k zábave a tiež pracovným nástrojom. Môžete s nimi jazdiť v lese, po piesku, dunách a tiež po asfalte. Pri… The post Tipy, ktoré vám pomôžu vybrať terénnu štvorkolku appeared first on Magazín Village.

Motoristi, zopakujme si pravidlá bezpečnej jazdy počas zimy!

09.01.2024 02:00 So zimnými mesiacmi prichádzajú pre motoristov na scénu nové výzvy. Jazda po zasnežených, ľadových a klzkých cestách je často sprevádzaná rizikom havárií… The post Motoristi, zopakujme si pravidlá bezpečnej jazdy počas zimy! appeared first on Magazín Village.