Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Ako si vybrať vhodné pripoistenia k PZP?

30.09.2020 00:35 Povinnému zmluvnému poisteniu sa nevyhneme, teda pokiaľ nechceme riskovať mastnú pokutu alebo v najhoršom prípad tučný účet od autoservisu. V rámci poisťovní sa základné PZP veľmi nelíši. Chráni ostatných pred... The post Ako si vybrať vhodné pripoistenia k PZP? first appeared on Magazín Adresár.

Aké typy olejov na drevo poznáme?

23.09.2020 00:34 Drevný olej sa stal jedným z najpopulárnejších spôsobov povrchovej úpravy dreva. Vyrába sa extrakciou a varením prírodných olejov ako je ľanový olej, ba dokonca je možné pridať aj sójový olej,... The post Aké typy olejov na drevo poznáme? first appeared on Magazín Adresár.

Saunovanie po športovom výkone: dobrý nápad alebo zbytočnosť?

13.09.2020 00:01 Niektorí navštevujú saunu po tom, čo si odcvičia svoj denný tréningový plán, aby si oddýchli. Iní toto miesto vyhľadávajú pre dobrý pocit, ktorý im sauny prinášajú. Je však saunovanie prospešné... The post Saunovanie po športovom výkone: dobrý nápad alebo zbytočnosť? first appeared on Magazín Adresár.

Donáška jedla Bratislava vyrieši vaše obedy

06.09.2020 17:09 Jedno teplé jedlo denne by malo byť základom zdravého stravovania v akejkoľvek dobe. Nechcete chodiť do reštaurácií, aby ste sa v dnešnej problematickej dobe nenakazili? Alebo na to nemáte čas?... The post Donáška jedla Bratislava vyrieši vaše obedy first appeared on Magazín Adresár.