Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Aké výhody nám ponúkajú fotovoltaické panely?

30.03.2024 03:30 V poslednom čase sa už dobre známe fotovoltaické panely stali veľmi žiadaným tovarom. Niet sa čomu čudovať, pretože vzhľadom na rastúce ceny energií by mali byť súčasťou každej strechy. Koniec... The post Aké výhody nám ponúkajú fotovoltaické panely? first appeared on Magazín Adresár.

Nové partnerstvo s VMware – nové školiace príležitosti

29.03.2024 05:45 ALEF Training je od septembra 2023 certifikovaným a autorizovaným learning partnerom pre VMware a ponúka sériu školení, ktoré sa týkajú VMware vSphere (Install, Configure, Manage alebo Fast Track či Operate,... The post Nové partnerstvo s VMware – nové školiace príležitosti first appeared on Magazín Adresár.

Dlhé prsty zlodejov. Ako ochrániť štvorkolku pred krádežou

22.03.2024 05:30 Na Slovensku sa kradne rovnako ako inde v zahraničí. Čo sa autičkárov týka, majú najradšej automobily značky Volkswagen a v tesnom závese za véčkom sú Renaulty. Avšak zlodeji radi skúšajú svoje šikovné prstíky... The post Dlhé prsty zlodejov. Ako ochrániť štvorkolku pred krádežou first appeared on Magazín Adresár.

Aké rukavice si vybrať pre MMA?

18.03.2024 04:00 Zmiešané bojové umenia sú športom, ktorý si vyžaduje správne vybavenie na zabezpečenie bezpečného a efektívneho tréningu. Jednou z najdôležitejších častí vybavenia sú rukavice. Leone je značka, ktorá ponúka širokú... The post Aké rukavice si vybrať pre MMA? first appeared on Magazín Adresár.

Sezóna čistenia fasád je tu! Vyberte si profesionálnu starostlivosť pre váš domov.

08.03.2024 23:45 Slnko svieti, voda láka… a nielen to. Leto je ideálnym obdobím nielen na perfektnú dovolenku, ale aj na čistenie fasády. Prečo? Pretože slnečné lúče rýchlejšie vysušia čistiacu emulziu, a tak... The post Sezóna čistenia fasád je tu! Vyberte si profesionálnu starostlivosť pre váš domov. first appeared on Magazín Adresár.