Rozšírené hľadanie
Streda 15. Máj 2024 |
meniny má Žofia
Starý nábytok ako nový: postup farbenia nábytku krok za krokom

29.04.2024 09:45 Renovácia nábytku je vynikajúci spôsob, ako oživiť starý, opotrebovaný nábytok a dať mu nový život. Jednou z najpopulárnejších metód je použitie kriedovej farby na drevo. Táto technika nielen obnovuje, ale aj pridáva módny nádych vášmu nábytku, vytvára nádherný vzhľad a dodáva mu osobitý štýl. Ako postupovať pri farbení nábytku kriedovou farbou? Príprava nábytku Pred začiatkom renovácie je dôležité dôkladne pripraviť nábytok. Očistite ho od prachu, špiny a iných nečistôt. Ak má nábytok starý náter, odstráňte ho brúsnym papierom alebo chemickým odstraňovačom. Dôkladná príprava zabezpečí, že interiérové farby na drevo lepšie držia a dosiahnete tak optimálny výsledok. V prípade nábytku bez starého náteru The post Starý nábytok ako nový: postup farbenia nábytku krok za krokom appeared first on Magazín SEN.

Túžite po luxusnej spálni? Najdôležitejšia je manželská posteľ! 

23.04.2024 06:01 Ak niekto povie, že spálňa je najdôležitejšou miestnosťou v domácnosti, nie je ďaleko od pravdy. Je to totiž izba, v ktorej sa váš deň začína, no aj končí. Práve to je dôvod, prečo by ste jej zariaďovaniu mali venovať dostatok pozornosti. Túžite po luxusnej spálni? Tak ste tu správne. Luxusný interiér si vyžaduje kombináciu elegantného nábytku a jemných textílií. Základom úspechu je však dokonalá manželská posteľ. Luxus máte na dosah aj vy Pri výbere postele do spálne by ste v prvom rade mali myslieť na jej rozmery. Dôležitým faktorom, ktorý na veľkosť postele vplýva, je priestor, ktorým disponujete. Áno, ideálnou The post Túžite po luxusnej spálni? Najdôležitejšia je manželská posteľ!  appeared first on Magazín SEN.

Dedikácia k Inovácii a Kvalite

10.04.2024 18:47 Estée Lauder je ikonická značka v svete luxusnej kozmetiky, ktorá si získala svoje renomé vďaka kvalite, inovácii a dlhoročnej histórii úspechu. Jej produkty sú známe svojou luxusnou textúrou, vysokou účinnosťou a eleganciou. V tomto článku sa pozrieme na to, prečo sú produkty Estée Lauder varte použitia a prečo by ste mali zvážiť ich zaradenie do svojej každodennej starostlivosti o pleť. Estée Lauder sa vždy zaviazala k inovácii a kvalite svojich produktov. Od svojho začiatku značka vynikala v oblasti vedeckého výskumu a vývoja, čo jej umožnilo vytvárať produkty, ktoré skutočne fungujú a prinášajú výnimočné výsledky. Značka neustále investuje do objavovania nových The post Dedikácia k Inovácii a Kvalite appeared first on Magazín SEN.

Darčeky k narodeninám - buďte in a potešte!

10.04.2024 07:47 Narodeniny sú výnimočný deň, ktorý si zaslúži oslavu a samozrejme k sviatku patria aj dary. Ak hľadáte originálny a nezabudnuteľný darček pre svojich blízkych, priateľov alebo kolegov, máme pre vás niekoľko tipov, ako ich prekvapiť. Aké sú momentálne trendy na darčeky k narodeninám? Trendy na darčeky k narodeninám Ak chcete byť in a darovať niečo, čo je v súlade s dobou, môžete sa inšpirovať nasledujúcimi trendmi na darčeky k narodeninám: Ekologické a udržateľné darčeky k narodeninám V súčasnosti sa čoraz viac ľudí zaujíma o ochranu životného prostredia a znižovanie ekologickej stopy. Ak patríte do tejto skupiny ľudí, kúpte na narodeniny recyklovateľný alebo bezodpadový darček. The post Darčeky k narodeninám - buďte in a potešte! appeared first on Magazín SEN.

Založenie s.r.o. bez administratívnej záťaže

10.04.2024 07:47 Založenie s.r.o. je jednou z najdôležitejších krokov pre každého, kto chce začať podnikať. Eseročka je subjektom, ktorý má obchodné meno, sídlo, predmety podnikania a konateľov. Aby ste dosiahli zápis do obchodného registra bez chýb a odkladov, odporúčame vám nechať založenie spoločnosti na špecializovaných firmách. Čo všetko týmto krokom získate? Výhody založenie s.r.o. cez firmu Založenie s.r.o. môže byť výzvou pre mnohých podnikateľov, ktorí nevedia, ako administratívne postupovať. Preto je dobré sa obrátiť na odbornú pomoc špecializovanej firmy so skúsenosťami v tejto oblasti. Získate cenné rady od ľudí, ktorí pomohli desiatkam podnikateľov k úspešnému štartu. Založenie s.r.o. cez firmu má okrem iného tieto výhody: The post Založenie s.r.o. bez administratívnej záťaže appeared first on Magazín SEN.

Tipy na čo si dať pozor pri výbere novej elektrickej kolobežky

03.04.2024 18:01 Elektrické kolobežky sa v posledných rokoch stali hitom. Predstavujú efektívny a ekologický spôsob dopravy a dopriava vás rýchlo a bezpečne kamkoľvek si zmyslíte. Ak uvažujete o kúpe novej elektrickej kolobežky, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, na čo si dať pozor pri jej výbere. V článku sa dozviete na aké parametre by ste sa mali zamerať, keď vyberáte svoju prvú elektrickú kolobežku, aby vyhovovala vašim potrebám a predstavám. Vyberte si vhodnú elektrickú kolobežku Na začiatok je dobre si určiť, aký typ elektrickej kolobežky vám bude najviac vyhovovať. Na trhu nájdete 2 základné modely elektrických kolobežiek: Mestské elektrické kolobežky Terénne elektrické kolobežky Mestské The post Tipy na čo si dať pozor pri výbere novej elektrickej kolobežky appeared first on Magazín SEN.