Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Osteoporóza: Aké sú príčiny vzniku, prejavy a možnosti liečby?

12.05.2024 18:45 Osteoporóza je tiež známa ako rednutie kostí. Prejavuje sa najčastejšie u žien v strednom veku a dôvodov môže byť hneď niekoľko. Samozrejme,… The post Osteoporóza: Aké sú príčiny vzniku, prejavy a možnosti liečby? appeared first on Instranky.sk.

Zlepšite si trávenie vďaka týmto tipom! O ktoré ide?

12.05.2024 08:15 Trávenie je u každého človeka veľmi špecifické. Ak chcete, aby všetky funkcie trávenia fungovali správne, mali by ste ich dôkladne podporiť. Nie… The post Zlepšite si trávenie vďaka týmto tipom! O ktoré ide? appeared first on Instranky.sk.

Odporúčania pre výber turistickej obuvi do náročného terénu

10.05.2024 06:30 Vysokohorské expedície, ľadovcové túry a podobné extrémne dobrodružstvá vyžadujú špeciálnu turistickú obuv, ktorá je schopná zvládnuť náročné podmienky. Výber správnych topánok, ktoré… The post Odporúčania pre výber turistickej obuvi do náročného terénu appeared first on Instranky.sk.

Valeriána lekárska: Jej charakteristika a najväčšie benefity

10.05.2024 06:30 V súčasnej dobe existuje viacero liečivých rastlín, ktoré prinášajú blahodarne účinky na organizmus. Výnimkou nie je ani valeriána lekárska. Tá je známa… The post Valeriána lekárska: Jej charakteristika a najväčšie benefity appeared first on Instranky.sk.

Škvrny na kobercoch – ako si s nimi poradiť

08.05.2024 05:15 Koberce sú štýlovým doplnkom do interiéru, no zároveň aj magnetom na nečistoty a škvrny. Či už sa jedná o kávu vyliatu na… The post Škvrny na kobercoch – ako si s nimi poradiť appeared first on Instranky.sk.

K Vianociam patrí imelo. Dajte si ho aj pod vianočný stromček

05.05.2024 08:30 Vravíte si, že imelo nepatrí pod stromček, ale vešia sa nad dvere? Skúste to tento rok inak a venujte ho aj ako… The post K Vianociam patrí imelo. Dajte si ho aj pod vianočný stromček appeared first on Instranky.sk.

Rozhovor s odborníkom: Ako ochrániť auto pred kunou

03.05.2024 07:15 V rámci boja s nevítanými návštevníkmi pod kapotou áut sme sa rozhodli získať rady priamo od odborníka na ochranu vozidiel pred kunami… The post Rozhovor s odborníkom: Ako ochrániť auto pred kunou appeared first on Instranky.sk.

Následujúci mesiac