Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Toto sú TOP automobilky sveta

31.03.2024 06:30 Svet automobilového priemyslu sa v dôsledku inovácií, technologického pokroku a narastajúcich očakávaní zákazníkov neustále mení. Tí najstabilnejší hráči však ostávajú. Toto sú tie najpopulárnejšie automobilky sveta. Opel: Tradičné hodnoty v modernom svete Na začiatok zoznamu zaradíme Opel, nemeckú automobilovú spoločnosť s bohatou históriou a tradíciou. Opel je známy svojím inžinierskym umením a prínosom pre automobilový The post Toto sú TOP automobilky sveta appeared first on Dialnice.

Bezpečný a šetrný prevoz bicykla autom? Typy nosičov, ich výhody a nevýhody

09.03.2024 23:00 Jazda na bicykli nie je len životný štýl. Je to tiež spôsob ako pomôcť svojmu zdraviu a zlepšiť si fyzickú kondíciu. Okrem ďalších výhod sa bicyklovanie spája aj s ekológiou a ochranou životného prostredia. Bicykle sa radia medzi dopravné prostriedky s nulovými emisiami a zároveň sú veľmi tiché. Aj preto sa presadzujú viac ako motorové The post Bezpečný a šetrný prevoz bicykla autom? Typy nosičov, ich výhody a nevýhody appeared first on Dialnice.

Technológia AdBlue: Ako funguje a prečo je nevyhnutná

09.03.2024 23:00 AdBlue predstavuje revolučnú technológiu v boji proti znečisteniu ovzdušia spôsobenému dieselovými vozidlami, ktoré sa v posledných rokoch stalo neoddeliteľnou súčasťou automobilového priemyslu. Táto kvapalina hrá kľúčovú úlohu v procese čistenia výfukových plynov a pomáha v boji proti znečisteniu ovzdušia. V nasledujúcich odsekoch sa pozrieme na to, čo presne kvapalina AdBlue je, z akých zložiek sa The post Technológia AdBlue: Ako funguje a prečo je nevyhnutná appeared first on Dialnice.

Turistické topánky – nové, inovatívne trendy

09.03.2024 02:00 Turistické topánky, ako aj iná výbava na treking, sa neustále vyvíjajú, aby splnili potreby všetkých turistov. V posledných rokoch sme boli svedkami výrazného pokroku v oblasti materiálov, technológií a dizajnov v turistickej obuvi. Trendy v turistických topánkach jasne smerujú k spojeniu výkonu, pohodlia a štýlu. Nové materiály a technológie prispievajú k lepšiemu zážitku z turistiky The post Turistické topánky – nové, inovatívne trendy appeared first on Dialnice.

Pneumatiky pre off road vozidlá – ich vlastnosti a bezpečnosť

07.03.2024 00:45 Off-road jazda je vášňou mnohých motoristov, ktorí hľadajú dobrodružstvo na neupravených cestách a v náročnom teréne. Výber terénnych pneumatík pre off-road jazdu je dôležitým krokom pre zabezpečenie efektívnej jazdy. Preto je dôležité zvážiť typ terénu, v ktorom budete jazdiť. Pamätajte, že kvalitné pneumatiky sú investíciou do bezpečnosti a výkonu vozidla. Pneumatiky do každého terénu Pneumatiky The post Pneumatiky pre off road vozidlá – ich vlastnosti a bezpečnosť appeared first on Dialnice.

Toto by ste mali vedieť o stieračoch na aute: Poruchy, údržba a starostlivosť

02.03.2024 21:15 Bez ohľadu na to, či vaša jazda občas vypadá ako adrenalínový zážitok na pretekárskej dráhe alebo len ako pokojná cesta domov, dobrá viditeľnosť je kľúčom k bezpečnosti. Hoci stierače patria medzi pomerne nenápadné náhradné diely na autá, sú  jedným z najdôležitejších prvkov ochrany proti nepriaznivým poveternostným podmienkam a práve preto by im mal každý vodič The post Toto by ste mali vedieť o stieračoch na aute: Poruchy, údržba a starostlivosť appeared first on Dialnice.

Ako sa dostať do zamrznutého auta? Zabudnite na horúcu vodu

02.03.2024 21:15 Možno ste to už zažili – prídete ráno v zime k autu, odomknete, zatiahnete za kľučku a… nič. Možno sa dvere iba zasekli, tak skúšate ďalšie, ale márne. Všetky jednoducho primrzli a vás prepadla panika, že nedorazíte do práce včas. Čítajte ďalej a poradíme vám, ako z tejto „šlamastiky“ von. Príčinou je zamŕzajúca voda Ako inak – konkrétne vlhkosť, The post Ako sa dostať do zamrznutého auta? Zabudnite na horúcu vodu appeared first on Dialnice.

7 tipov, ako odpudiť kuny z povaly

01.03.2024 06:00 Kuny na povale sú predzvesťou pustošenia a ničenia majetku. Môžu tiež prenášať ochorenia, a preto ich prítomnosť neignorujte a rýchlo ich z povaly odpuďte. Ako sa dá kún zbaviť účinne a navždy? Nasledujúcich 7 tipov vám pri boji s kunou zaručene pomôže. 1. Uzavrite prístupové cesty Kuny majú ohybné telo, a preto sa ľahko dostanú cez najmenšie škáry všade, kde ich láka The post 7 tipov, ako odpudiť kuny z povaly appeared first on Dialnice.