Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Objavte možnosti športových štvorkoliek

24.04.2024 08:15 Zážitok z jazdy na štvorkolke sa ničomu inému nevyrovná. Vychutnajte si pohyb po neznámom teréne, preniknite do divočiny a objavte nové dobrodružstvá. Či už ste začiatočník, alebo skúsený jazdec, svet štvoriek ponúka nekonečné možnosti na užitie voľného času. Kde sa dá jazdiť so štvorkolkou a ako si jazdu spestriť? Kde je možné jazdiť so štvorkolkou? Najlepším The post Objavte možnosti športových štvorkoliek appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Kuna a jej udomácnenie sa v ľudskom príbytku

22.04.2024 04:15 Podobne ako lasice, tak aj aj kuny sú dlhé, štíhle a elegantne vyzerajúce malé stvorenia. Na jednom konci majú dlhé chvosty a na druhom relatívne malé hlavy. Zdržiavajú sa v horách, borovicových lesoch , zmiešaných lesoch a pod. Ničenie biotopov v niektorých oblastiach je však škodlivé pre miestne populácie poddruhov. Na druhej strane treba dodať, The post Kuna a jej udomácnenie sa v ľudskom príbytku appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Prenájom plavidla na dovolenku – Prečo plavidlo prenajať cez agentúru?

21.04.2024 07:00 Plánovanie dovolenky na mori práve začína! Hľadáte vhodnú loď a lámete si hlavu s tým, čo všetko treba pred dovolenkou zariadiť?  Prečo sa však obťažovať s komplikovanými rezerváciami a organizáciou, keď vám môže pomôcť profesionálna agentúra pre prenájmy lodí? Preskúmajte s nami všetky výhody prenájmu lode cez agentúru. Veľké možnosti vo výbere typu lode Agentúry pre prenájom lodí The post Prenájom plavidla na dovolenku – Prečo plavidlo prenajať cez agentúru? appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Investičné zlato v podobe zliatok s hologramom: aké prináša výhody?

20.04.2024 09:15 Investovanie je v súčasnej dobe častou témou, pretože je potrebné zvyšovať hodnotu svojich nasporených financií. Ideálnym spôsobom, ako na to je investovanie. Akcie však so sebou častokrát prinášajú riziká a preto je najlepším riešením investičné zlato, ktoré vyniká v mnohých oblastiach. Ak si zaobstaráte švajčiarske zlaté zliatky s hologramom, máte vyhraté. Hologram totiž predstavuje patentovanú The post Investičné zlato v podobe zliatok s hologramom: aké prináša výhody? appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Máte predpoklady na kormidlovanie lode?

19.04.2024 01:15 Kormidlovanie lode je fascinujúca a zodpovedná úloha, ktorá si vyžaduje rôzne zručnosti a vedomosti. Možno premýšľate o tom, či máte predpoklady na kormidlovanie lode. Skúste zapracovať na nasledujúcich zručnostiach a následne si vedenie plavidla vyskúšajte. Základné zručnosti pre kormidlovanie plavidla Kormidlovanie lode si vyžaduje dobrú fyzickú kondíciu. Na palube lode je potrebné vykonávať rôzne manuálne práce ako The post Máte predpoklady na kormidlovanie lode? appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Chyby používania tlačiarne, ktoré skracujú životnosť tonerov

17.04.2024 07:00 Správne používanie tlačiarne je kľúčové pre zachovanie jej optimálneho výkonu a predĺženie životnosti tonerov. Mnohé chyby, ktoré používatelia pri práci s tlačiarňou robia, môžu viesť k rýchlejšiemu vyčerpaniu tonerov a zníženiu kvality tlače. Aby ste sa preto takémuto scenáru vyhli, tu sú niektoré z najčastejších chýb, ktoré môžu negatívne ovplyvniť životnosť tonerov v tlačiarni. Nedostatočná The post Chyby používania tlačiarne, ktoré skracujú životnosť tonerov appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Užite si jarné túry naplno: Na čo si dávať v lese pozor

06.04.2024 23:00 Jarné obdobie je ideálne na turistiku v lese. Príroda sa prebúdza, slnko svieti čoraz silnejšie a dni sú dlhšie. Predtým, ako sa vyberiete na túru, je dôležité myslieť na bezpečnosť a dodržiavať isté pravidlá. Dodržiavaním bezpečnostných pravidiel a ohľaduplnosťou k prírode si môžete túru maximálne užiť a zároveň minimalizovať riziká. Záchranári radia – bez turistickej The post Užite si jarné túry naplno: Na čo si dávať v lese pozor appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Strešné boxy Northline – spoľahnite sa na silnú značku

06.04.2024 23:00 Chystáte sa na dovolenku autom? Máte veľa kufrov a neviete, kam ich uložiť? Kúpte si strešný box. Ide o príslušenstvo, ktoré dokáže zvýšiť kapacitu batožinového priestoru o niekoľko sto litrov. Medzi najprestížnejšie a najkvalitnejšie patria strešné boxy Northline. Strešný box – jedinečná pomôcka na cesty Strešný box je skvelým riešením pre tých, ktorí potrebujú extra úložný priestor pre batožinu, The post Strešné boxy Northline – spoľahnite sa na silnú značku appeared first on BOD.sk - spravodajský informačný portál.

Následujúci mesiac