Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Zaujímavosti o kunách, ktoré by ste mali vedieť aj vy

22.04.2024 10:00 Vedeli ste o tom, že kuna je mäsožravý srstnatý člen čeľade lasicovitých? Telo kuny sa vyznačuje mäkkou a hustou srsťou, ktorej farba sa mení od bledožltej až po tmavohnedú, pričom na labkách môže byť farba až do čierna. Svetlejšie sfarbené kuny majú tendenciu mať sivohnedé chvosty, zatiaľ čo tmavšie typy kún majú tmavohnedú farbu chvosta. Uši Príspevok Zaujímavosti o kunách, ktoré by ste mali vedieť aj vy zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Kam za zábavou počas plavby jachtou? Najlepšie party destinácie v Grécku, Taliansku a Chorvátsku

18.04.2024 21:16 Plavba jachtou po azúrových vodách mora je snom mnohých mladých ľudí. Ponúka nezabudnuteľný zážitok plný slnka, mora a oddychu. Ak hľadáte miesta, kde sa môžete aj zabaviť a užiť si nočný život, prinášame vám výber party destinácií v Grécku, Taliansku a Chorvátsku. Grécke ostrovy pre nikdy nekončiace party Mykonos: Mykonos je známy pre svoj bujarý nočný Príspevok Kam za zábavou počas plavby jachtou? Najlepšie party destinácie v Grécku, Taliansku a Chorvátsku zobrazený najskôr Bikiny.sk.

5 tipov, ktoré zaručia bezpečnú jazdu na štvorkolke

18.04.2024 00:15 Priaznivci off road jazdy nedajú na štvorkolky dopustiť.  V médiách sú tieto stroje vykresľované ako besniace vozidlá, ktoré škodia prírode a sú príčinou nehôd. Takúto nálepku majú štvorkolky neprávom. Ide o vcelku bezpečné vozidlá a riziko nehody závisí hlavne od jazdca. Ako sa vyhnúť nepríjemnostiam a rizikám počas jazdy? 1. Spoznajte svoju štvorkolku Pomaly ďalej zájdete, takže štvorkolku, ktorú ste Príspevok 5 tipov, ktoré zaručia bezpečnú jazdu na štvorkolke zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Na čo sa pripraviť počas dovolenky na jachte

18.04.2024 00:15 Chystáte sa na plavbu na jachte a máte obavy? Niekto sa obáva nudy, iný morskej choroby a niektorí ľudia majú problém byť dlhšie v malom priestore so skupinou ľudí. Všetky tieto obavy nie sú na mieste. Na lodi zažijete dobrodružstvá a pocity, ktoré by ste nemali možnosť na súši prežiť. Na lodi sa dá venovať množstvu aktivít Nudiť sa Príspevok Na čo sa pripraviť počas dovolenky na jachte zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Zážitkové darčeky pre ženy: Darujte nezabudnuteľné chvíle

15.04.2024 08:00 Darčeky pre ženy môžu byť skutočnou výzvou, pretože každá žena má svojské záujmy i vyberavý vkus. Ak však hľadáte darček, ktorý určite zaujme a poteší, zážitkové darčeky sú vynikajúcou voľbou. Zážitkové darčeky sú zdrojom emócií, ktoré zostanú v pamäti ženy navždy. Prinášame vám niekoľko nápadov na zážitkové darčeky pre ženy, ktoré ich určite potešia. Darček Príspevok Zážitkové darčeky pre ženy: Darujte nezabudnuteľné chvíle zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Turistická obuv – bezpečnosť, pohodlie, ochrana

11.04.2024 06:01 Niektoré predávané turistické topánky sa len tvária ako turistická obuv. Chýbajú im dôležité vlastnosti obuvi do hôr. Za rúškom falošnej istoty sa môže stať, že takáto obuv vás v horách zradí. Turistická obuv musí spĺňať tri hlavné parametre – bezpečnosť, pohodlie a ochranu. Čo sa skrýva za týmito pojmami? Bezpečnosť a ochrana turistickej obuvi Turistická obuv chráni Príspevok Turistická obuv – bezpečnosť, pohodlie, ochrana zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Prečo ihneď začať s trekingom – 10 pádnych dôvodov

08.04.2024 04:00 Zaviazať si turistické topánky, zobrať batoh a vykročiť do sveta trekingu môže byť rozhodnutím so širokým rozsahom pozitívnych vplyvov na fyzické i psychické zdravie. Nielenže budete objavovať krásy prírody, ale tiež podporíte vašu celkovú pohodu. Prečo je dobré začať s trekingom čo najskôr? Na treking sa pripravte Čo je kľúčové pre zdolávania hôr? No predsa turistická Príspevok Prečo ihneď začať s trekingom – 10 pádnych dôvodov zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Aké dámske topánky nosiť počas zimy?

08.04.2024 04:00 V zime je občas problematické sa obliecť a obuť tak, aby ste vyzerali príťažlivo a cítili sa pekne. Našťastie aj zimná móda je pestrá a dá sa z nej vytvoriť pekný outfit. V zime je veľmi dôležité, aby ste zahriali chodidlá zateplenou obuvou a nosili topánky s členitou podošvou proti šmyknutiu. Aké zimné topánky sa momentálne nosia? Je z čoho vyberať – nechajte sa Príspevok Aké dámske topánky nosiť počas zimy? zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Následujúci mesiac