Rozšírené hľadanie
Streda 22. Máj 2024 |
meniny má Júlia, Juliana
Porozumieť finančnému riadeniu podniku vás naučí program MBA Finančný management a poradenstvo

26.02.2024 00:31 Na dosiahnutie lepšieho finančného riadenia vo svojej firme alebo pre kariérny rast v oblasti financií je nevyhnutné aktívne investovať do svojho vzdelania… The post Porozumieť finančnému riadeniu podniku vás naučí program MBA Finančný management a poradenstvo appeared first on Magazines.sk.

Konečne nová umývačka riadu. Na čo treba myslieť, aby dlho a dobre slúžila?

16.02.2024 01:31 Kto mal raz umývačku riadu, nedá už na ňu dopustiť. V porovnaní s ručným umývaním ušetrí veľa vody, riad je naozaj čistý… The post Konečne nová umývačka riadu. Na čo treba myslieť, aby dlho a dobre slúžila? appeared first on Magazines.sk.

Čo je to duševné vlastníctvo – úvod pre malé podniky

14.02.2024 18:00 Úvod do duševného vlastníctva Duševné vlastníctvo je koncept, ktorý môže znieť zložito, no v skutočnosti je to niečo, s čím sa stretávame… The post Čo je to duševné vlastníctvo – úvod pre malé podniky appeared first on Magazines.sk.

Ako osvetliť obývačku s vysokým stropom?

13.02.2024 20:45 Splnili ste si sen o veľkej obývačke s vysokým stropom, ale máte problém s výberom svietidla? Stavte na dizajnové lustre, ktoré rovnomerne… The post Ako osvetliť obývačku s vysokým stropom? appeared first on Magazines.sk.

5 dôvodov, prečo sa oplatí investovať do kvalitnej manželskej postele

08.02.2024 00:30 Pohodlná manželská posteľ nie je iba vysnívaný luxus, ale aj dlhodobá investícia do zdravia. Človek prespí až tretinu spánku a jej výber… The post 5 dôvodov, prečo sa oplatí investovať do kvalitnej manželskej postele appeared first on Magazines.sk.

Vedeli ste, že vďaka čisteniu fasády môžete zvýšiť hodnotu vašej nehnuteľnosti?

08.02.2024 00:30 Presne tak. Umývanie fasády nie je iba estetickým rozmarom bohatých. Prináša množstvo výhod, ktoré ocenia majitelia domov, bytov či chát. Pozrite sa,… The post Vedeli ste, že vďaka čisteniu fasády môžete zvýšiť hodnotu vašej nehnuteľnosti? appeared first on Magazines.sk.