Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
5 tipov ako pracovať z domu

22.03.2024 05:15  Práca z domu na plný úväzok alebo popri zamestnaní má svoje špecifiká. Na rozdiel od práce v kancelárii alebo výrobni vám nikto nebude o deviatej volať, prečo ste neprišli. Tiež sa nikto nebude starať, ak si urobíte deň – dva voľna. To sa však môže neskôr prejaviť na výsledku vašej práce. Nemusíte ju stihnúť dokončiť v termíne alebo jej Príspevok 5 tipov ako pracovať z domu je zobrazený ako prvý na MikroPráca.sk.

Ako zarábať pomocou internetu?

22.03.2024 05:15  V dnešnej dobe internetového pripojenia už nie je nikto obmedzovaný. Je len na vás, ako si budete zarábať. Stačí jednoduchý nápad a pripojenie na internet. Následne môžete priamo ponúkať svoj produkt alebo služby. Ako sa teda dá zarobiť cez internet? Ak je vaše súčasné zamestnanie nevyhovujúce, nebaví vás alebo vám neponúka dostatočné finančné zabezpečenie, tak v ňom nie Príspevok Ako zarábať pomocou internetu? je zobrazený ako prvý na MikroPráca.sk.

Spoznajte výhody mikropráce

22.03.2024 05:15  Aj napriek tomu, že má s mikroprácou skúsenosti veľa ľudí, málokto pozná samotný pojem. Mikroprácu by sme mohli chápať ako priestor pre ľudí, ktorí sú kreatívni, šikovní, neváhajú konať a chcú si zarobiť. Ide o mikroslužby ponúkané jednotlivcami, ktorí sú odborníkmi v nejakej oblasti. Často sú tieto služby ponúkané lacnejšie v porovnaní s tým, aká je ich trhová hodnota, a preto sú aj Príspevok Spoznajte výhody mikropráce je zobrazený ako prvý na MikroPráca.sk.

Aj žena v domácnosti môže zarábať

22.03.2024 05:15  Moja sestra má bábätko. Nič výnimočné, no jej z toho vyplynulo niekoľko vecí. Po prvé, trávi väčšinu času doma. Samozrejme, nejde o voľno, ale o čas strávený starostlivosťou o dieťa a domácnosť. Po druhé, aj keď dostáva od štátu materský príspevok, je to suma, ktorá primerane nenahradí chýbajúci zárobok. Po tretie, aj napriek kolobehu udalostí sa postupne doma začala nudiť. A keďže Príspevok Aj žena v domácnosti môže zarábať je zobrazený ako prvý na MikroPráca.sk.