Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
Lyžovačka v Rakúsku? Zažijete luxus a ešte aj ušetríte

22.03.2024 07:45 Milujete biely šport a už sa neviete dočkať prvého náznaku snehu? Ak chcete zabehnúť na perfektne upravené zjazdovky len kúsok za hranicami Slovenska, oprášiť lyže alebo snowboard a byť ubytovaní v luxusne vybavených apartmánoch či hoteloch, neváhajte a vyberte si dobrý pobyt so zľavou online. Cieľ je zrejmý – mať dokonalý zážitok z lyžovania. A Príspevok Lyžovačka v Rakúsku? Zažijete luxus a ešte aj ušetríte zobrazený najskôr Lyžovať.sk.

Lyžovačka u susedov

22.03.2024 07:45 Ak chcete zmeniť miesto lyžovačky, ale nemôžete si dovoliť veľmi navýšiť rozpočet, tak sú Čechy tým pravým miestom na zimnú dovolenku. Síce sa zjazdovky nenachádzajú v takých výškach ako u nás, lebo Česi prosto vysoké kopce nemajú. No za hranice je to len na skok a rezorty ponúkajú tradičnú atmosféru v štýle českého vidieka a dobrého piva. Ktoré české lyžiarske oblasti sa Príspevok Lyžovačka u susedov zobrazený najskôr Lyžovať.sk.

Rakúsko – raj lyžiarov

22.03.2024 07:45 Každý lyžiarsky nadšenec určite uzná, že Slovensko ponúka podmienky pre lyžiarov na európskej úrovni. No pre tých, ktorí majú radi dobrodružstvo a spoznávanie cudzích miest, je tu veľmi dobrá ponuka rakúskych lyžiarskych stredísk. Veď keď sa povie Kitzbűhel, Sölden, Ischgl, Semmering alebo Innsbruck, hovorí sa o miestach so svetovým cvengom. Objavte aj vy Rakúsko – raj bieleho športu. Príspevok Rakúsko – raj lyžiarov zobrazený najskôr Lyžovať.sk.

Najznámejšie slovenské lyžiarske strediská

22.03.2024 07:45 Aj napriek tomu, že to tak v mestách nevyzerá, pomaly sa začína ďalšia lyžiarska sezóna. Nemusíte byť priamo Zuzulová, aby ste si chceli vychutnať zimné lyžovanie v najlepších podmienkach. Čo ponúkajú slovenské lyžiarske rezorty? Umelý sneh, typy vlekov, lanovky, iná ponuka… Už aj na Slovensku môžeme za posledné roky vidieť modernizáciu lyžiarskych stredísk. Najmä tie v Tatrách a Nízkych Tatrách sa Príspevok Najznámejšie slovenské lyžiarske strediská zobrazený najskôr Lyžovať.sk.

lyzovat.sk

22.03.2024 07:45 lyzovat.sk webstránka lyzovat.sk  je súčasťou siete informačných portálov, každá web stránka v sieti má svoju históriu a obsahuje unikátne tematické texty , takže jednotlivé webstránky sa dajú kategorizovať. lyzovat.sk agreguje informácie z rôznych zdrojov a tým pokrýva požiadavky rôznych typov užívateľov a slúži k orientácii vo veľkom množstve informácií, ktoré sú na internete k dispozícii. Poslaním portálu Príspevok lyzovat.sk zobrazený najskôr Lyžovať.sk.

Chystáte sa na lyžovačku? Pripravte sa aj na takýchto „lyžiarov“

22.03.2024 07:45 Aj keď snehové správy zatiaľ označujú väčšinu svahov za nevyhovujúce, lyžiarska sezóna sa bezpochyby blíži. Rovnako sú za dverami Vianoce a Silvester, a teda aj zimná dovolenka prežitá v horách. Mnohí Slováci si ani nevedia predstaviť zimu bez tradičnej slovenskej lyžovačky. Niet divu, krásna príroda, čistý vzduch, zábava, ale aj nespočetné množstvo iných lyžiarov. A práve tí nás môžu Príspevok Chystáte sa na lyžovačku? Pripravte sa aj na takýchto „lyžiarov“ zobrazený najskôr Lyžovať.sk.

Spoznajte výhody termoprádla

13.03.2024 05:15 Chcete sa počas chladných dní, zimných športov či pri outdoorových aktivitách udržať v suchu a teple? Veľa vrstiev oblečenie vám nepomôže, no kvalitné termoprádlo 4F áno. Ak milujete zimné aktivity, nastal ten pravý čas na nákup zimného termoprádla. Moderné technológie a kvalitné materiály vyžadujú dôkladný výber tých správnych kúskov, ktoré vás udržia v pohodlí. Dámské Príspevok Spoznajte výhody termoprádla zobrazený najskôr Lyžovať.sk.

Chystáte sa lyžovať? Využite strešné nosiče, alebo vak

07.03.2024 09:15 V rámci sezóny lyžovania množstvo ľudí každú zimu nasadne do svojho auta a vyrazí smerom do lyžiarskeho strediska. Ak patríte medzi nich, zrejme už aj vy ste museli riešiť známu dilemu – ako premiestniť svoje lyže a snowboardy? V článku vám poradíme, ako môžete svoje vybavenie na lyžovanie prepraviť bezpečným a efektívnym spôsobom. Dlhý výlet? Príspevok Chystáte sa lyžovať? Využite strešné nosiče, alebo vak zobrazený najskôr Lyžovať.sk.