Rozšírené hľadanie
Nedeľa 12. Máj 2024 |
meniny má Pankrác
Využite plný potenciál štvorkolky nielen v teréne

18.03.2024 04:00 Využitie štvorkolky na prácu môže výrazne zvýšiť produktivitu a efektivitu v náročných terénnych podmienkach. Dôležité je však dodržiavať bezpečnostné smernice a zvoliť vhodné príslušenstvo pre konkrétne úlohy. S dobre pripravenou štvorkolkou a správnym prístupom k práci v náročnom teréne môžete zvládnuť rôzne úlohy s ľahkosťou a časovou úsporou. Štvorkolky ako stroje pre The post Využite plný potenciál štvorkolky nielen v teréne appeared first on Pobyt.sk.

5 rád, ktoré vám ušetria peniaze na palivo

12.03.2024 08:00 Kto jazdí autom denne, ten musí poriadne hlboko načrieť do peňaženky. Koncom leta sa ceny pohonných hmôt opäť zvýšili, takže výdavky pôjdu ešte viac smerom nahor. Možnosti máte dve. Buď budete nechávať auto častejšie v garáži, alebo sa naučíte jazdiť šetrne. Ako na šetrné jazdenie? Držte sa našich 5 rád. 1. The post 5 rád, ktoré vám ušetria peniaze na palivo appeared first on Pobyt.sk.

Investujte do zdravia a komfortu – investujte do turistickej obuvi

08.03.2024 04:01 Pri hľadaní výbavy na turistiku nepodceňujte dôležitosť turistických topánok. Správne zvolené a starostlivo udržiavané turistické topánky môžu byť výbornou investíciou. Turistická obuv ochráni pred nepriaznivým počasím, ostrými predmetmi a inými nástrahami terénu. Investícia do kvalitnej obuvi je investíciou do vášho zdravia a komfortu. Kvalitné materiály a ich výhody Moderné turistické topánky The post Investujte do zdravia a komfortu – investujte do turistickej obuvi appeared first on Pobyt.sk.

Idylická dovolenka na Orave. Aj s deťmi!

07.03.2024 08:45 Zarezervovali ste si ubytovanie na Orave? Tu sa nudiť určite nebudete. Región ponúka plno možností, ako stráviť dovolenkový čas. Či sa rozhodnete pre turistiku, spoznávanie histórie a kultúry, jaskýň a hradov, výlet sa zapáči aj vašim deťom. Čo nám núka Orava Deti zväčša návšteva múzeí nefascinuje, no ak je múzeum situované v prírode, The post Idylická dovolenka na Orave. Aj s deťmi! appeared first on Pobyt.sk.

Výhody a nevýhody last minute zájazdov

07.03.2024 08:45 Predstavte si, ako plynú dni. Do roboty a z roboty, doma plno povinností, možno i nejaké osobné problémy. Myšlienka na dovolenku však dokáže vzchopiť každého. Prečo si ju nezarezervovať aj teraz hneď a o týždeň necestovať? Prečo last minute dovolenka Nemusíte na ňu dlho čakať Čakanie na dovolenku vie byť pekne otravné. Odpočítavame dni v kalendári The post Výhody a nevýhody last minute zájazdov appeared first on Pobyt.sk.