Rozšírené hľadanie
Štvrtok 9. Máj 2024 |
meniny má Roland
Nenechajte si výber vianočného osvetlenia na poslednú chvíľu!

22.03.2024 03:00 Aj napriek tomu, že jeseň ešte len začala, pomaly, ale isto sa začneme pripravovať na najkrajšie sviatky v roku, akými sú Vianoce. Niektoré nevyhnutnosti síce s predstihom pripraviť nejde, ale také vianočné osvetlenie môžete vybrať pokojne aj skôr. Dostatok času na výber toho najlepšieho osvetlenia sa pozitívne odrazí na konečnom výsledku. Až sa všetky svetlá v exteriéri aj Príspevok Nenechajte si výber vianočného osvetlenia na poslednú chvíľu! je zobrazený ako prvý na Tesár.sk.

Drevené bývanie

22.03.2024 03:00 Niet nad romantické drevo. Nad drevené trámy v novom dome, nad drevená obklady, na vôňu dreva čerstvo nasekaného a uloženého pri krbe. Chceli by ste niekedy žiť v čisto drevenom príbytku ale nemáte nato príležitosť? Tu ponúkame niekoľko adekvátnych „náhrad“. Ak bývate v dome, nič jednoduchšie ako drevená terasa či drevený prístrešok neexistuje. Hoci cena dreva nie je až Príspevok Drevené bývanie je zobrazený ako prvý na Tesár.sk.

Drevené hračky pre najmenších

22.03.2024 03:00 Z ranného detstva si nejeden z nás pamätá dreveného káčera, ktorého ťahal za sebou po dvore u starej mamy na vidieku. Tiež si nejeden z nás spomenie na počítadlo, ktoré dostal pre nástupe do základnej školy. Vo vyššom veku už možno neboli drevené hračky až takým módnym hitom, dnes sa k nim opäť vraciame a radi ich kupujeme. Cena drevených hračiek Príspevok Drevené hračky pre najmenších je zobrazený ako prvý na Tesár.sk.

Široké využitie tesárčiny

22.03.2024 03:00 Zrejme najtypickejšou náplňou práce tesára je stavba drevených nosných konštrukcií. Výnimkou však nie je ani to, keď uvidíte tohto remeselníka strúhať sochy z dreva. Je to precízna, náročná, ale aj záslužná práca. Stabilitu strechy a nosnej konštrukcie má v rukách človek, ktorý si s drevom takpovediac potykal a pozná jeho prednosti i chyby, s ktorými ďalej pracuje. Firmy zaoberajúce sa tesárčinou sa Príspevok Široké využitie tesárčiny je zobrazený ako prvý na Tesár.sk.

Reklama na tesár.sk

22.03.2024 03:00 Tesar.sk je informačná web stránka s originálnym obsahom, súčasťou siete magazínov a informačných webstránok prevádzkovaných spoločnosťou Blueinfo, s.r.o. Reklama na tesar.sk banner 10,- eur / mesiac článok 19,- / dlhodobo + 10,- za napísanie + na hlavnej odkaz na článok odkaz na tri mesiace 18,- EUR, na 1/2 roka 29,- EUR, na rok 49,- EUR exkluzívny Príspevok Reklama na tesár.sk je zobrazený ako prvý na Tesár.sk.