Rozšírené hľadanie
Pondelok 13. Máj 2024 |
meniny má Servác
Výhody a možnosti LED svietidiel

22.03.2024 04:30 Pri zariaďovaní interiérov sa v súčasnosti dbá aj na efektívne využívanie energie. Svietidlá tiež zohrávajú úlohu v spotrebe elektrickej energie, a preto ich výrobcovia museli vyvinúť úspornejšiu alternatívu. V súčasnosti ju predstavujú LED svietidlá, ktoré spotrebujú len zlomok elektrickej energie v porovnaní s bežnými žiarovkami.  A to je len začiatok ich hlavných výhod. Dlhá životnosť, nezávadnosť a okamžitý svetelný výkon Ak si do svojej The post Výhody a možnosti LED svietidiel appeared first on Článok.sk.

Skrine s fototapetami pre každé dieťa

22.03.2024 04:30 Nielen v obývačke, v kuchyni alebo v chodbe vyniknú vstavané skrine. Ideálne sú aj do detských izieb kde poskytnú deťom dostatok miesta na všetky veci. Kým sú malé budú mať priestor na ukladanie hračiek, neskôr ich vymenia za školské potreby a počas dospievania uložia do vstavanej skrine aj ostatné maličkosti. Investícia do budúcna             Vstavané skrine do detskej izby The post Skrine s fototapetami pre každé dieťa appeared first on Článok.sk.

Tipy na šetrenie peňaženky i životného prostredia

22.03.2024 04:30 O nutnosti starať sa o životné prostredie sa toho popísalo a povedalo už veľa. Málo ľudí však vie, ako na to. Okrem recyklácie odpadu vo svojich domácnostiach takmer nešetria. Či už životné prostredie alebo vlastné peniaze! Čo sa teda pre úsporu dá urobiť aj vo Vašej domácnosti? Úspora elektrickej energie Rozlúčte sa s mikrovlnkou. Nielen, že je The post Tipy na šetrenie peňaženky i životného prostredia appeared first on Článok.sk.

Ako napísať hodnotný PR článok

22.03.2024 04:30 Ako napísať kvalitný PR článok tak, aby čitateľa zaujal? V článku nestačí len stroho uviesť potrebné informácie, preplniť ho kľúčovými slovami a odkazmi. Text musí mať určitú logickú skladbu. Pozrime sa spolu, ako by mal PR článok vyzerať. Čo má mať dobrý PR článok? Nadpis. Musí zaujať. Avšak musí byť krátky, výstižný a v ideálnom prípade obsahovať sloveso, The post Ako napísať hodnotný PR článok appeared first on Článok.sk.

Internetový marketing a internetová reklama

22.03.2024 04:30 Internetový marketing a internetová reklama Či už vlastníte internetový obchod, alebo máte internetovú stránku, určite ste sa už zaoberali pojmom  internetový marketing a  internetová reklama.  Na prvý pohľad sa zdá, že sa jedná o jednu a tú istú vec ale… Internetový marketing je aktivita, súbor procesov, ktoré zisťujú potreby a požiadavky zákazníkov za účelom poskytnutia produktu/služby. Pre zákazníka by The post Internetový marketing a internetová reklama appeared first on Článok.sk.

Blogovanie

22.03.2024 04:30 Blogovanie ako alternatíva oficiálneho spravodajstva a spôsob prezentácie vlastných myšlienok a názorov. Blogovací portál kde si každý môže do minútky a zdarma založiť svoj blog a pridať sa do komunity novinárov a bloggerov. Spravodajské, regionálne, literárne aj iné blogy s okamžitým publikovaním. Prihlásenie k blogu aj cez sociálne siete. Ako a prečo blogovať na Novinár.sk Novinár.sk je bezplatná služba The post Blogovanie appeared first on Článok.sk.