Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea
Najlepšie materiály tričiek – z čoho sa tričká vyrábajú?

22.05.2018 01:03 Určite súhlasíte s tým, že tričko je tá najzákladnejšia vec každého šatníka. Z čoho sa ale tričká vlastne vyrábajú? Pánske tričko je väčšinou z pevnejšieho materiálu, keďže máva rovný voľnejší strih, naopak, typické dámske tričko je elastické a obtiahnuté. Materiály tričiek silno ovplyvňujú nákupné rozhodnutia každého z nás, pozrime sa preto na najbežnejšie z nich. BAVLNA Bavlna je ľahká, mäkká a príjemná Príspevok Najlepšie materiály tričiek – z čoho sa tričká vyrábajú? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Bezpečnosť QR kódov

20.05.2018 01:02 QR kódy nie sú žiadnou novinkou medzi spoločnosťami a používateľmi a sú pomerne využívané. Možno by ste ani nepovedali, ale táto metóda prenosu informácií je medzi nami už viac ako 15 rokov. Kde všade sa dá QR kód využiť Využitie je naozaj pestré. Najviac sa využíva pri prepojení tlačených a digitálnych médií. Aj keď to tak nemusí Príspevok Bezpečnosť QR kódov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nakupujte kuchynské potreby na Tescoma a čerpajte množstvo výhod

15.05.2018 00:32 Ak hľadáte kvalitné kuchynské potreby určené na varenie, pečenie či stolovanie, v Tescoma si určite prídete na svoje. V e-shope na vás navyše čakajú top zľavy, veď presvedčte sa sami. Doplnky do kuchyne Pustiť sa do zariaďovania či prerábky kuchyne si vždy vyžaduje kopec času, úsilia a v neposlednom rade aj peňazí. Čo sa však Príspevok Nakupujte kuchynské potreby na Tescoma a čerpajte množstvo výhod zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kvalitná bazénová morská soľ.

14.05.2018 18:33 Hygiena a nezávadnosť vody v bazénoch je to najpodstatnejšie čo sa rieši pri kvalite vody. Morská soľ, ktorá sa pridáva do vody je to najlepšie, čo môžete spraviť pre kvalitu svojej vody v bazéne. Bazénová morská soľ BABY SALT je špička v tejto oblasti. Má vynikajúce vlastnosti a preto je vhodná do najnáročnejších aplikácií. Všade Príspevok Kvalitná bazénová morská soľ. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Látkovú alebo koženú sedačku?

14.05.2018 17:03 Pri výbere sedačky sa často riadime výzorom alebo pohodlím. Niekedy do výberu zasiahne aj rozmerový aspekt. Pri zohľadnení kritérií môžu do výberu tej správnej sedačky pre vašu obývačku vstúpiť rôzne faktory. Ale ako sa postaviť pri rozhodovaní pri kúpe sedacej súpravy z  hľadiska výberu materiálu, z ktorej je sedačka vyrobená. Látková alebo kožená sedačka? Príspevok Látkovú alebo koženú sedačku? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Čo by mal obsahovať záver diplomovej práce?

14.05.2018 11:02 Napísanie diplomovej práce je veľmi náročný proces, ktorý vyžaduje veľa času a námahy. Už ste strávili kopec večerov písaním diplomovej práce a naozaj ste si dali záležať. Preto treba napísať naozaj kvalitný záver, ktorý by mal zhodnotiť celú vašu prácu a opísať, prečo je vaša diplomová práca prínosom.  Čo všetko by mal záver obsahovať a Príspevok Čo by mal obsahovať záver diplomovej práce? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vymeňte vašu kabelku za štýlový ruksak

14.05.2018 11:02 Máte pocit, že vás outfit vyzerá monotónne? Vyskúšali ste už k nemu niekoľko kabeliek z vášho šatníka a stále to nie je ono? Najvyšší čas vymeniť vašu kabelku za štýlový ruksak. Ruksaky vedia zmeniť outfit úplne od základov, Vďaka nemu môžu vaše džinsy a tričko dostať úplne novú dimenziu. Aké sú pravidlá? Ruksak môže byť Príspevok Vymeňte vašu kabelku za štýlový ruksak zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Niťový lifting – pomocou nití Bio­-Meyisun

03.05.2018 09:35 Lifting je čoraz viac využívaná metóda pri skrášľovaní a omladzovaní. Je to predovšetkým z dôvodu mini­málneho zásahu s použitím lokálnej aneztézie.  Tým sa vyhnete riziku vzniku jaziev. Má okamžitý efekt bez rekonvalescencie, čo je nezanedbateľná výhoda. Ide pomerne o novú a inovatívnu metódu korekcie, ktorá využíva vstrebateľné mezonite. Táto metóda prišla z juhovýchodnej Ázie. Revolučná Príspevok Niťový lifting – pomocou nití Bio­-Meyisun zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.