Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
TRENDY V OBRÚČKACH PRE JESEŇ 2019

23.07.2019 16:36 Jesenné, predovšetkým septembrové termíny sa u snúbencov tešia veľkej obľube. Ak teda patríte k párom, ktoré si svoje „Áno“povedia už túto jeseň, pokračujte v čítaní a zistite, aké obrúčky sú pre blížiacu sa sezónu v trende. Sledovať trendy v obrúčkach sa oplatí Pojem „ísť ruka v ruke s módou“ sa nemusí nutne týkať len najnovších modelov oblečenia či topánok, ale môže sa prekvapujúco Príspevok TRENDY V OBRÚČKACH PRE JESEŇ 2019 zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Šikovný pomocník na uskladnenie náradia

17.07.2019 14:34 Dlhé roky starostlivosti o trávnik či kvetinový záhon sa odzrkadlili aj na tej vašej výbave náradia? Potrebujete stále viac miesta, pretože sa vždy niečo nové zíde? Potom je pre vás domček na náradie jedinečnou príležitosťou. Domčeky na náradie sú perfektnými pomocníkmi, vďaka ktorým budete mať vo svojom záhradníckom náradí vždy poriadok a už nikdy nebudete musieť nič Príspevok Šikovný pomocník na uskladnenie náradia zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

3 tipy, ako si uchovať spomienky zo svadby

14.07.2019 00:08 Je to váš veľký deň. Ale 24 hodín je hrozne málo. Určite budete premýšľať, ako si uchovať atmosféru a spomienky z vašej svadby čo najdlhšie. Svadobné fotky krásne spomienky a zážitky uchovajú. Kam ich ale štýlovo uložiť? Môžete vyskúšať jednu z týchto možností: 1. Svadobná kniha z polaroidových fotografií Keď sa po hostine rozbehne tá Príspevok 3 tipy, ako si uchovať spomienky zo svadby zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Reklamné predmety, ktoré sa nestratia v žiadnej domácnosti

03.07.2019 00:30 V súčasnej dobe si veľa spoločností uvedomuje, ako je marketing veľmi dôležitý, pretože jedine so správnou marketingovou stratégiou porazíte konkurenciu. Ak premýšľate, že zákazníkov a obchodných partnerov potešíte nejakým reklamným predmetom, rozmyslite si, aký vôbec zvolíte. Väčšinou sa jedná o prepisovačky, denníčky a ďalšie kancelárske potreby s logom a názvom firmy. Pritom reklamné predmety môžu Príspevok Reklamné predmety, ktoré sa nestratia v žiadnej domácnosti zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.