Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Príbeh nástroja

13.09.2019 14:33 Fujara sa radí medzi dychové hudobné nástroje. Dá sa považovať aj za meditačný hudobný nástroj. Hrávali na nej bačovia väčšinou až večer keď zapadlo slnko. Doslova sa s ňou rozprávali a hovorievali o nej tak, ako keby to bola ľudská bytosť. Fujara im bola ako žena, preto sa starali o nich a zdobili si ich. Fujara k nám prišla z balkánskeho Príspevok Príbeh nástroja zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Elektrobicykel nie je len pre seniorov

10.09.2019 09:37 Hoci väčšina ľudí považuje elektrický bicykel za prostriedok skôr pre seniorov, nie je to úplne pravda. Tieto časy, kedy bicykel s elektrickým pohonom využívali ako veľkú pomoc len starší ľudia sú už dávno preč a našli si svoje miesto aj u iných vekových kategórií. Raz ho vyskúšate a už nebudete chcieť iný Možno sa vám stalo, že ste si Príspevok Elektrobicykel nie je len pre seniorov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Obal – prostriedok na prilákanie zákazníka

03.09.2019 18:11 Málokto z nás si uvedomuje, že obal, v ktorom sú potraviny zabalené, neslúži len na ochranu výrobku. Marketéri totiž vedia, že podvedome nakupujeme výrobky aj podľa ich balenia. Niektorí dokonca považujú obal za ďalší nástroj marketingového mixu. Okrem ochrannej funkcie plní obal aj manipulačnú , komunikačnú (má Príspevok Obal – prostriedok na prilákanie zákazníka zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Prosecco. Toto ste o ňom nevedeli.

03.09.2019 18:11  Prosecco aj šampanské sú šumivé vína, ktoré vyzerajú v pohári veľmi podobne. Šampanské si v priebehu rokov vybudovalo pozíciu luxusného produktu. Vzhľadom na vysoký dopyt, ochotu ľudí priplatiť si za kvalitu a vyššiu náročnosť pri jeho produkcii, si toto šumivé víno z regiónu Champagne stále drží svoju vysokú cenu. Charakteristicky svieža a ovocná chuť Prosecca sa ľahko Príspevok Prosecco. Toto ste o ňom nevedeli. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Quinoa ako superfood

03.09.2019 18:11 Každý rok sa na gastroscéne objaví nová „superpotravina“, ktorá jednoznačne musí byť súčasťou nášho jedálnička. Zaujímavé je, že čo je jeden rok must have a módny trend, ďalší rok upadá do zabudnutia, prípadne sa z nej stane zdraviu škodlivá potravina. Jedno je však isté. Svet zdravých potravín potrebuje každý rok nových hráčov. Práve quinoa je takýmto superfoodom Príspevok Quinoa ako superfood zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Aj včelie bodnutie môže liečiť

02.09.2019 21:37 Včelí jed je sekrét jedových žliaz včiel. Je vylučovaný tenkou žľazou sacieho aparátu včely – robotnice. Včelie matky používajú jed len pri súboji s inou matkou. Apitoxin je nažltlá hustá tekutina kyslej reakcie. Má silný, štipľavý zápach. Je horká a pálivá. Včela pri bodnutí vypustí približne 0,012 mg jedu. Apitoxin je nebezpečný ako Príspevok Aj včelie bodnutie môže liečiť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vďaka týmto 5 veciam budete atraktívnejší pre opačné pohlavie

02.09.2019 21:37 Je tu leto a s ním aj prirodzená potreba každého človeka vyzerať čo najlepšie. Možno viac dbáme o svoj výzor a všímame si opačné pohlavie. Ale čo robí ľudí skutočne atraktívnymi? Je to dobrý vzhľad, zmysel pre humor, alebo ešte niečo iné? Vzhľad Vzhľad je číslom jedna. Platí to pre obe pohlavia.  A môže si každý tvrdiť, že výzor nie Príspevok Vďaka týmto 5 veciam budete atraktívnejší pre opačné pohlavie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nechajte so sebou zaobchádzať ako s kráľovnou

02.09.2019 17:07 Čím ďalej, tým viac sa stretávame s pojmom „personal shopper“ teda osobný nákupca. V súčasnosti sú títo ľudia veľmi vyhľadávaní, tak isto ako aj najnovší model kabelky od gucciho, ktorú Vám personal shopper rád zoženie. Najčastejšie sa s nimi stretávame na internete. Väčšinou majú aj svoje vlastné stránky, kde ponúkajú najtrendy kúsky od známych módnych tvorcov, často krát Príspevok Nechajte so sebou zaobchádzať ako s kráľovnou zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.