Rozšírené hľadanie
Piatok 17. Máj 2024 |
meniny má Gizela
Najvýznamnejšie míľniky v histórii štvorkoliek

23.02.2024 03:46 Štvorkolky sú terénne vozidlá, ktoré sa stali populárnymi nielen medzi milovníkmi adrenalínu, ale aj medzi poľnohospodármi, záhradkármi a ľuďmi, ktorí hľadajú praktické a zábavné dopravné prostriedky. Kedy a kde vznikli štvorkolky? Prvá atypická štvorkolka v 70. rokoch minulého storočia Prvá štvorkolka bola vynájdená v roku 1967 americkým podnikateľom a vynálezcom Charlesom F. Strahmom. Strahm bol majiteľom Príspevok Najvýznamnejšie míľniky v histórii štvorkoliek zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Plavby na jachte a vodný skúter k sebe patria

21.02.2024 12:02 Plavba na jachte je jednou z najluxusnejších a najpríjemnejších foriem dovolenky. Môžete si užiť krásu mora, slnka a vetra, relaxovať na palube, plávať, potápať sa alebo rybárčiť. Ale ak chcete pridať trochu adrenalínu a zábavy do svojej plavby, zoberte si so sebou na dovolenku aj vodný skúter. Skúter ako ideálne doplnkové plavidlo k jachte Skúter Príspevok Plavby na jachte a vodný skúter k sebe patria zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pohodlná a spoľahlivá doprava medzi Bratislavou, Viedňou a letiskom Schwechat:

21.02.2024 12:02 Cestovanie medzi Bratislavou a Viedňou, dvoma dôležitými strediskami v strednej Európe, je častou potrebou pre obchodné stretnutia, turistické výlety alebo návštevy rodiny a priateľov. Pri plánovaní takejto cesty je kľúčové mať spoľahlivú a pohodlnú dopravu. Jednou z najlepších možností je využiť službu taxi, ktorá ponúka rýchly a bezpečný prenos medzi týmito miestami a letiskom Schwechat. Príspevok Pohodlná a spoľahlivá doprava medzi Bratislavou, Viedňou a letiskom Schwechat: zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Omnichannel – revolúcia v obchode pre 21. storočie

16.02.2024 22:02 Termín omnichannel dnes používa skoro každý, jeho význam poznáme alebo tušíme, ale presne ho vysvetliť alebo definovať bude pre nás asi problematické. Omnichannel nie je iba trend, ide skôr o stratégiu, ktorá transformuje spôsob, akým podniky interagujú a komunikujú so zákazníkmi. Preto si kladie za cieľ efektívne komunikovať so zákazníkom prostredníctvom všetkých dostupných kanálov. V Príspevok Omnichannel – revolúcia v obchode pre 21. storočie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Tipy na túru: 3 zaujímavé jaskyne na západnom Slovensku

11.02.2024 19:46 Západné Slovensko je bohaté na prírodné krásy, medzi ktoré patria aj zaujímavé a rozmanité jaskyne. Niektoré z nich sú sprístupnené pre verejnosť a ponúkajú návštevníkom jedinečný zážitok z podzemného sveta. Ako skvelé tipy na turistiku vám predstavíte 3 jaskyne, ktoré sa nachádzajú v Malých Karpatoch a Strážovských vrchoch. Jaskyňa Driny Jaskyňa Driny je plne sprístupnenou Príspevok Tipy na túru: 3 zaujímavé jaskyne na západnom Slovensku zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako na spálňu v industriálnom a mid-century štýle? Tipy na farby, dekorácie a nevyhnutné prvky

11.02.2024 19:46 Z času na čas si každá spálňa zaslúži menšiu obmenu. Ako zútulniť spálňu a vytvoriť si ideálny priestor pre váš odpočinok? Obľúbené a populárne sú industriálne a mid-century štýly. V čom sa skrýva ich tajomstvo a ako si podľa nich zariadiť bývanie? Máme pre vás niekoľko tipov, pomocou ktorých si vytvoríte moderný a funkčný domov, Príspevok Ako na spálňu v industriálnom a mid-century štýle? Tipy na farby, dekorácie a nevyhnutné prvky zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kupujeme zimné pneumatiky –  5 tipov, ako na to

10.02.2024 23:15 Zima je v plnom prúde a mnohí motoristi počas prevádzky vozidla zistia, že ich staré pneumatiky doslúžili. Ak je na pneumatikách vidieť znateľné opotrebenie, majú plytký dezén alebo sú poškodené, je čas na výber nových. Na zimu kúpte kvalitné pneumatiky, ktoré zaistia dobrú trakciu, brzdnú dráhu a stabilitu na snehu, ľade, blate a mokrých povrchoch. Ako si Príspevok Kupujeme zimné pneumatiky –  5 tipov, ako na to zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Začínate podnikať? Budete potrebovať tím odborníkov

09.02.2024 17:00 Ak sa chystáte založiť väčšiu spoločnosť, budete potrebovať nielen dobrý nápad, ale aj kvalitný tím odborníkov, ktorí vám pomôžu realizovať vašu víziu. Poradíme vám, akých odborníkov by ste mali mať pri sebe, keď začínate podnikať. Prečo je dôležité mať okolo seba odborníkov Založenie a riadenie väčšej spoločnosti nie je jednoduchá úloha. Vyžaduje si nielen strategické Príspevok Začínate podnikať? Budete potrebovať tím odborníkov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Jednoduchý sprievodca, ako správne a efektívne umývať auto v zime

08.02.2024 20:46 Starostlivosť o vozidlo je veľmi dôležitá. Ak vám nečakane povolia brzdy alebo vstrekovače paliva, nebudete za to viniť nikoho iného, ​​iba seba. Možno by sa na poškodenie prišlo včas, ak by ste svojmu autu venovali väčšiu pozornosť a včas ho odviezli do servisu. Aj také „nepodstatné“ veci ako umývanie a čistenie by mali byť súčasťou Príspevok Jednoduchý sprievodca, ako správne a efektívne umývať auto v zime zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Interiérový dizajn a služby profesionálneho interiérového dizajnéra

08.02.2024 00:30 Interiérový dizajn je omnoho viac ako len vyplňovanie priestoru nábytkom a farbami. Je to umelecký proces, ktorý transformuje bežný domov na miesto s osobitosťou a charakterom. S rastúcim dopytom po individualite a estetike sa stáva interiérový dizajn nevyhnutnosťou pre tých, ktorí túžia po dokonalosti vo svojom domove. Poďme sa bližšie pozrieť na to, čo znamená Príspevok Interiérový dizajn a služby profesionálneho interiérového dizajnéra zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

7 dôvodov, prečo zameniť v meste auto za elektrickú kolobežku

05.02.2024 21:45 V dnešnej uponáhľanej dobe sa mnohí ľudia žijúci v mestských oblastiach začínajú obracať k alternatívnym dopravným prostriedkom. Vďaka elektrickým bicyklom a kolobežkám sa zefektívňuje mobilita a robí sa aspoň malý krôčik k ekologickému spôsobu života. Trend zmeniť auto za bicykel alebo kolobežku nie je len módnou vlnou. Čo všetky získate, keď raz za čas necháte automobil v garáži a vyberiete sa Príspevok 7 dôvodov, prečo zameniť v meste auto za elektrickú kolobežku zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako vytvoriť ilúziu priestoru pomocou farieb na steny

05.02.2024 21:45 Pri navrhovaní interiéru, či už v malom byte, alebo vo veľkom dome, môžu farby vytvárať ilúziu priestoru a ovplyvňovať celkový dojem z miestnosti. Správne použitie farieb opticky zväčší priestor, zmení jeho proporcie a pridá dojem ľahkosti i vzdušnosti. Farba je silný nástroj a my vám prinášame zopár tipov, ako z farieb vyťažiť maximum a vytvoriť v interiéri ilúziu veľkého Príspevok Ako vytvoriť ilúziu priestoru pomocou farieb na steny zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kúpa a dovoz ojazdeného auta zo zahraničia: Na čo sa treba dať pozor?

01.02.2024 17:02 Kúpa ojazdeného auta zo zahraničia je lákavou a dostupnou možnosťou, ako sa dostať k vozidlu vo veľmi dobrom technickom i vizuálnom stave. Mnohí motoristi sa však tejto možnosti vyhýbajú, pretože sa obávajú rizík s tým spojených. Je pravda, že ako laik sa môžete stať obeťou nekalých praktík predajcov. Aké sú najväčšie riziká spojené s kúpou automobilu zo zahraničia a na čo Príspevok Kúpa a dovoz ojazdeného auta zo zahraničia: Na čo sa treba dať pozor? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.