Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina
Káva: Vychutnajte si jej benefity pre zdravie

26.03.2024 21:15 Káva, ten tmavý, aromatický elixír, ktorý prebúdza zmysly a dobíja energiou. Mnohí z nás si bez nej nevieme predstaviť ráno, no káva má oveľa viac, než len povzbudzujúce účinky. V tomto článku sa ponoríme do sveta kávy a preskúmame jej benefity pre zdravie, ideálny čas na jej konzumáciu a rôzne druhy, z ktorých si môžete The post Káva: Vychutnajte si jej benefity pre zdravie first appeared on Família.

Ako vybrať dámsku kabelku? Toto je praktický manuál, ktorý vám pomôže!

24.03.2024 18:00 Kabelka – nevyhnutný doplnok na nosenie. Nielenže vyniká svojou estetickou stránkou a stránkou dizajnu, ale ide aj o praktické vlastnosti, ktoré spĺňa na 100 %. Na trhu však existuje spektrum dámskych kabeliek – rôzne druhy, farebné prevedenia, spôsoby zapínania či materiálové možnosti. Ako si vybrať správnu kabelku? Táto otázka je veľmi náročná, pretože odpoveď sa The post Ako vybrať dámsku kabelku? Toto je praktický manuál, ktorý vám pomôže! first appeared on Família.

Ako predísť zraneniu pri hraní golfu?

17.03.2024 23:00 Začala vás počas hry golfu bolieť bedrová časť chrbtice? Po hre vás pália členky či zápästie? S najväčšou pravdepodobnosťou ste zanedbali prípravu a nemáte vhodnú výbavu. Golf je síce skvelý šport pre ľudí rôznych vekových kategórií a úrovní kondície, avšak ako pri každej fyzickej aktivite, aj pri golfe existuje riziko zranenia. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých tipov môžete toto The post Ako predísť zraneniu pri hraní golfu? first appeared on Família.

7 tipov, ako motivovať deti k cvičeniu a fyzickej aktivite

10.03.2024 02:01 Nielen pre dospelých ale aj pre deti, je denná fyzická aktivita dôležitá. Niektoré deti sú prirodzene aktívne, niektoré naopak vôbec nie sú motivované, radšej by si sa hrali s Legom alebo trávili čas pred televízorom, na tablete či smartfóne. Rodičia často stoja pred neľahkou úlohou ako deti motivovať k pohybu a vzbudiť v nich záujem The post 7 tipov, ako motivovať deti k cvičeniu a fyzickej aktivite first appeared on Família.

Kontrola pneumatík po zime – čo všetko treba skontrolovať?

10.03.2024 02:01 Zima je za nami a prichádza čas na jarnú údržbu vášho auta. Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré by ste mali urobiť, je skontrolovať stav uskladnených pneumatík. Pneumatiky sú totiž jediným spojením medzi autom a cestou, a preto majú veľký vplyv na bezpečnosť, komfort a spotrebu paliva. Ak pneumatiky vymieňate v servise, kontrolu vykonajú za vás. V prípade The post Kontrola pneumatík po zime – čo všetko treba skontrolovať? first appeared on Família.

Turistika s deťmi – ako im vybrať správnu obuv

09.03.2024 15:30 Správna veľkosť turistickej obuvi je dôležité nielen pre dospelých, ale aj pre deti, ktoré sa chcú venovať turistike spolu s rodičmi. Kúpte im topánky, ktoré sadnú z hľadiska veľkosti, tvaru a potrieb dieťaťa. Zabezpečíte tak pre deti pohodlie, bezpečnosť a lepší zážitok z prírody. Je dôležité, aby ste výberu venovali dostatok času a na turistickej obuvi nešetrili. Výber turistickej The post Turistika s deťmi – ako im vybrať správnu obuv first appeared on Família.

Pracovné gumáky v roku 2024: funkčné aj štýlové

06.03.2024 19:01 Pracovná móda sa vyvíja pomalšie ako klasická fashion móda, no sú svetlé výnimky, ktoré posúvajú trh dopredu. Jednou z takých výnimiek je aj výrobca gumákov Dunlop. Vyskúšajte 100 ročnú kvalitu z Holandska Značka Dunlop je pomerne dosť známa, predovšetkým ako výrobca pneumatík. Dunlop sa však venuje gumárenskému priemyslu už viac ako sto rokov a za The post Pracovné gumáky v roku 2024: funkčné aj štýlové first appeared on Família.

Jarné inline šialenstvo – vyberáme kolieskové korčule

04.03.2024 17:00 Čo vyťahujete na jar z pivnice? Mnohí by odpovedali, že kolieskové korčule. Inline jazda je skvelý spôsob, ako sa zabaviť, zlepšiť kondíciu a užiť si prírodu. Ak ste sa rozhodli vyskúšať tento šport, budete potrebovať kvalitné kolieskové korčule. Poradíme vám, ako si vybrať pohodlné a kvalitné kolieskové korčule. Veľkosť kolieskových korčúľ Korčule by mali dobre sedieť na The post Jarné inline šialenstvo – vyberáme kolieskové korčule first appeared on Família.

Generálne upratovanie bytu: Na čo nezabudnúť?

04.03.2024 17:00 Upratovanie bytu je činnosť, ktorú väčšina z nás nerobí s radosťou, ale s povinnosťou. Upratovanie bytu je však dôležité nielen pre estetiku, ale aj pre zdravie, pohodu a bezpečnosť. Malo by sa robiť pravidelne, aspoň raz týždenne. Raz za štvrť roka je nutné aj generálne upratovanie. Generálne upratovanie zahŕňa dôkladnejšie a hĺbkovejšie čistenie všetkých častí The post Generálne upratovanie bytu: Na čo nezabudnúť? first appeared on Família.

Viete ako si zostaviť ideálny výživový plán?

03.03.2024 01:00 Vytvorenie ideálneho výživového plánu závisí od mnohých faktorov, ako je vek, rýchlosť bazálneho metabolizmu, hmotnosť, fyzická aktivita a predovšetkým ciele, ktoré si človek kladie. Veľkou pomocou môže byť aj športová výživa a výživové doplnky. Každopádne však existujú všeobecné rady a tipy, ako si vytvoriť ideálny výživový plán: 1.   Stanovte si svoje ciele: Chcete schudnúť, nabrať The post Viete ako si zostaviť ideálny výživový plán? first appeared on Família.