Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Chystáte si vybaviť v banke hypotéku na dom? Nezabudnite na toto

26.01.2021 17:35 V dnešnej dobe nie je také jednoduché postaviť si dom. Bez hypotéky je to takmer nemožné. Preto prinášame pár rád, ako sa dostať dostať ku hypotéke, ktorá bude pre nás čo najvhodnejšia. Dobrý plán Vziať si z banky hypotéku na stavbu domu, je skutočne dôležitý záväzok, pri ktorom sa treba správať zodpovedne. Ak máme dobrý The post Chystáte si vybaviť v banke hypotéku na dom? Nezabudnite na toto appeared first on bankar.sk.

Krátka a stručná história pneumatík

16.01.2021 01:06 Píše sa rok 3500 pred našim letopočtom a človek práve vynašiel ten najväčší vynález, aký kedy vznikol –  koleso. O tisíce rokov neskôr si koleso prešlo dlhou cestou. Na jednej strane už nie je vyrobené z dreva a je zaručené, že jazda je oveľa plynulejšia. To, čo sa nezmenilo, je skutočnosť, že je stále jedným The post Krátka a stručná história pneumatík appeared first on bankar.sk.

Betónové žumpy spĺňajúce prísne kritéria Európskej únie

16.01.2021 01:06 Kvalitné betónové žumpy, ktoré sú odolným a spoľahlivým riešením problému s domovým odpadom v budovách, ktoré nie sú pripojené ku kanalizácii, sú ideálnou voľbou pre všetkých tých, ktorí chcú zaistiť nielen sebe, ale aj ostatným členom domácnosti vyhovujúce životné podmienky s ohľadom na ochranu životného prostredia. Ak žijete trebárs na predmestí, kde vás trápi podobný problém, asi uvažujete nad The post Betónové žumpy spĺňajúce prísne kritéria Európskej únie appeared first on bankar.sk.

Vchodové dvere z plastu. Je to dobrý nápad?

16.01.2021 01:06 Vchodové dvere sú vstupnou bránou do vašej domácnosti, preto si dajte na ich výbere záležať Žiadne vchodové dvere nie sú len otvorom na vstup do domácnosti, ale ide aj o architektonický prvok a doplnok. Ich výber by ste preto nemali v žiadnom prípade podceňovať a už vôbec nie zanedbať. Ak aj nepatríte k ľudom, ktorí si dajú veľmi záležať na The post Vchodové dvere z plastu. Je to dobrý nápad? appeared first on bankar.sk.

Lacné pneumatiky na e-shopoch. Na čo si dávať pozor?

16.01.2021 01:06 Nenechajte sa zlákať cenou, no rozhodujte sa aj podľa kvality Kúpa novej sady pneumatík nie je lacnou a ani jednoducho záležitosťou. Raz za čas sa s ňou však musí popasovať každý jeden motorista, inak by jeho auto nebolo bezpečné a v mnohých prípadoch ani pojazdné. V dobe, kedy máme plno možností nakupovať výrobky cez internet si túto službu obľúbili aj The post Lacné pneumatiky na e-shopoch. Na čo si dávať pozor? appeared first on bankar.sk.

Otázky a odpovede o strešných boxoch

15.01.2021 18:12 Na cestách je vidieť čoraz viacej vozidiel, ktoré majú na streche pripevnené strešné boxy. Nie je sa čomu čudovať, keďže strešné boxy sú naozaj skvelým pomocníkom pri prevážaní nákladu. Boxy využijete nielen pri cestách na dovolenku, ale aj počas bežných dní pri nákupoch, sťahovaní či práci, ktorá si vyžaduje prevážanie objemnejších vecí. Chcete si kúpiť The post Otázky a odpovede o strešných boxoch appeared first on bankar.sk.

Obchodovanie s akciami si vyžaduje dôkladný plán

11.01.2021 10:00 Ešte pred tým, ako sa rozhodnete obchodovať s akciami, je dôležité, aby ste vopred zvážili stav vašich finančných prostriedkov. Keďže investovanie do akcií si vyžaduje určitý ˇbadžet“, ešte vopred by ste sa mali postarať o všetky dlhy. Ďalej je nutné nájsť odpoveď na nasledujúce otázky: „Chcem zlepšiť stav na sporiacom účte alebo investujem výhradne kvôli navýšeniu The post Obchodovanie s akciami si vyžaduje dôkladný plán appeared first on bankar.sk.