Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY

03.05.2024 05:30 FUERGY je slovenská technologická spoločnosť ponúkajúca plne automatizované riešenia na riadenie výroby a spotreby elektrickej energie. Medzi jej vlajkové produkty určené pre väčších odberateľov, ako sú napríklad výrobné podniky, logistické sklady alebo nákupné centrá patria smart batériové úložisko brAIn a softvérové riešenie flexibilita brAIn na reguláciu výkonu prevádzkovaných technológií a zdrojov energie. Riešenia od FUERGY The post Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY appeared first on bankar.sk. Čítané: (3)

Kuna pod strechou domu – čo s tým môžem spraviť?

22.04.2024 09:32 Žiaľ, kuny patria medzi častých škodcov, čo je hlavným dôvodom, prečo mnoho ľudí musí siahať po odpudzovačoch, ktoré sú jediným účinným riešením, ako sa ich bezpečne a šetrne „zbaviť“. Najprv si však povedzme stručnú charakteristiku tohto malého, ale aktívneho hlodavca. Na úvod treba podotknúť, že kuna je zviera štíhlej postavy s krátkymi nohami a huňatým valcovitým The post Kuna pod strechou domu – čo s tým môžem spraviť? appeared first on bankar.sk. Čítané: (2)

Čo znamená MBA vzdelávanie? Prestíž a 100% zameranie na prax

27.04.2024 03:49 Štúdium manažérskych programov k nám pôvodne prišlo z USA ako vítaná protiváha niekedy vyložene teoreticky koncipovaných štúdií na štátnych vysokých školách. Čo vedie čoraz viac záujemcov k tomu, aby sa hlásili do ročných MBA programov v Čechách a na Slovensku? MBA programy sa vyznačujú niekoľkými charakteristikami: na kvalitnej škole poskytujúcej MBA programy (teda Master of Business The post Čo znamená MBA vzdelávanie? Prestíž a 100% zameranie na prax appeared first on bankar.sk. Čítané: (1)