Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
4 rady, ako vybrať správne oplotenie pozemku

31.05.2022 22:31 Oplotenie predstavuje investíciu na dlhé roky. Ako si vybrať pletivo, ktoré je pevné, odolné, vzhľadovo atraktívne a cenovo výhodné? Možno ste si… The post 4 rady, ako vybrať správne oplotenie pozemku appeared first on Magazín Village.

Ste po noci úplne rozlámaní? Na vine je váš matrac

31.05.2022 22:31 Priemerne žijúci človek strávi vo svojej posteli až 25 rokov života! Samozrejme, že niektorí lenivci ešte viac. Toto ohromujúce číslo by ste si mali zapísať do pamäti a vyloviť ho v čase, keď budete kupovať novú posteľ a hlavne matrac. Je zvláštne, ako ľudia šetria na nesprávnych veciach a v prípade nevhodne vybraného matraca sa ráno cítia úplne rozlámaní alebo The post Ste po noci úplne rozlámaní? Na vine je váš matrac first appeared on Família.

Kupujeme nové vankúše

31.05.2022 22:31 Chystáte sa kupovať nové vankúše? Poradíme vám, ktoré vlastnosti by ste si pri ich výbere mali všímať. Kúpiť si príliš lacný vankúš v supermarkete môže… The post Kupujeme nové vankúše appeared first on Kankán online magazín.

3 najviac využívané typy LED svietenia, ktoré nesmú chýbať vo vašej domácnosti

31.05.2022 22:31 Vedeli ste, že takmer pätina Slovákov využíva LED technológie v podobe rôznych foriem osvetlenia? Toto číslo sa rokmi zvyšuje, pretože pomocou LED dokážete svietiť efektívne… The post 3 najviac využívané typy LED svietenia, ktoré nesmú chýbať vo vašej domácnosti appeared first on Kankán online magazín.

Spôsoby, ako chrániť matrac, aby vám dlho vydržal

31.05.2022 22:31 Kúpili ste si nový matrac a ihneď sa vám stala v posteli malá nehoda? Škoda, že ste na ochranu matraca nemysleli skôr. Matrac je možné chrániť viacerými spôsobmi ako len prekrytím plachtou v noci či počas dňa dekoračnou prikrývkou. Pred nehodami v posteli, ale tiež pred rýchlym vyležaním ochráni matrac matracový topper a chránič matracov. Okrem vrchného matraca používajte The post Spôsoby, ako chrániť matrac, aby vám dlho vydržal first appeared on Banner.sk.

Používate celý rok len jeden druh paplóna? Robíte chybu

31.05.2022 22:31 Lôžkoviny sú pre kvalitný spánok rovnako dôležité ako matrace. Ak si nevyberiete správny vankúš alebo paplón váš spánok nebude stáť za nič a pre alergikov sa môže zmeniť noc na kolotoč… The post Používate celý rok len jeden druh paplóna? Robíte chybu appeared first on Slovak magazín.

Hľadáte výnimočné osvetlenie? Podhľadové svietidlá sú to pravé pre vás

31.05.2022 22:31 Podhľadové svietidlá sa v ničom nepodobajú na uniformné bodové osvetlenie, ktoré bolo možné vidieť v minulosti v nejednej… Príspevok Hľadáte výnimočné osvetlenie? Podhľadové svietidlá sú to pravé pre vás zobrazený najskôr internetový magazín Bývať.

Technológia PDR na opravu deformácií vozidiel

31.05.2022 13:31 Preliačiny, škrabance a deformácie na vozidlách patria medzi najčastejšie dôvody návštev autoservisu, keďže ide o typy závad, ktoré si majiteľ vozidla zväčša opraviť… The post Technológia PDR na opravu deformácií vozidiel appeared first on Auto4x4.sk.

Farba obliečok ovplyvňuje váš spánok a náladu: Vyberte si odtieň podľa potreby!

31.05.2022 13:31 Farby, ktoré nás obklopujú, majú vplyv na to, ako sa cítime. V spánku nastupuje naše… Príspevok Farba obliečok ovplyvňuje váš spánok a náladu: Vyberte si odtieň podľa potreby! zobrazený najskôr internetový magazín Bývať.

Tipy, ako začať s trendom Slackline

31.05.2022 13:31 Aj na územie Slovenska sa pomaly dostáva čoraz viac a viac rozmanitosti v oblasti športov a voľnočasových aktivít. Už nie je pravidlom, že každý malý chlapec musí byť futbalista. Futbal pomaly začína dobiehať basketbal, bicyklovaniu zase dýcha na krk skateboarding a longboarding a pennyboarding a určite sa blíži ešte nejaký ďalší „boarding“ a je to tak správne, aspoň si deti môžu vyskúšať rôzne veci a nájsť samých seba a zároveň sa necítiť odčlenenie pokiaľ nezapadajú do väčšiny. Menej športom a viac voľno časovou aktivitou je takzvaný Slacklining. Slacklining - spoznajte sympatický trend Slacklining môžeme do slovenčiny preložiť voľne ako The post Tipy, ako začať s trendom Slackline appeared first on Magazín SEN.

Milujete turistiku? Kúpte si trekingové palice

31.05.2022 03:16 Turistika je finančne nenáročný šport, ktorý prináša mnohé benefity telu a psychike. Pohyb na čerstvom vzduchu, spoznávanie nových miest, okolo vás len príroda… The post Milujete turistiku? Kúpte si trekingové palice appeared first on Zalesactvo.sk.

Oprava preliačin. Svojpomocne alebo v servise?

31.05.2022 03:16 Ak patríte medzi šoférov, ktorí považujú svoje vozidlo za člena domácnosti, iste vás ide šľak trafiť pri nájdení preliačiny na karosérii. Preliačiny… The post Oprava preliačin. Svojpomocne alebo v servise? appeared first on Hybridné auto.sk.

Výhody pečiatky na textil, o ktorých musíte vedieť

31.05.2022 03:16 Pečiatky na textil sú ospevované nejednou mamičkou. Tiež ste už o nich počuli a vŕta vám hlavou, čo je na nich tak… The post Výhody pečiatky na textil, o ktorých musíte vedieť appeared first on Pokrok.sk.

Menovky na oblečenie pre deti sú základom každého škôlkara či malého školáka

30.05.2022 18:30 Máte doma malého školáka či škôlkara? Potom by ste mali zbystriť pozornosť, pečiatky na oblečenie – textil vám uľahčia situáciu a označovanie… The post Menovky na oblečenie pre deti sú základom každého škôlkara či malého školáka appeared first on Magazín Village.

4 rady o ktorých musíte vedieť pri výstavbe nového domu

30.05.2022 18:30 Ešte predtým, ako sa pustíte do výstavby vášho vlastného bývania, je dôležité predísť pár nástrahám. Pomôcť vám môže stavebná firma. Jednou z najväčších… The post 4 rady o ktorých musíte vedieť pri výstavbe nového domu appeared first on Magazín Village.