Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana
Turistická obuv + trekingové palice – nevyhnutná kombinácia pre každého turistu

23.03.2024 00:45 V horách je často vidieť jeden veľmi zaujímavý jav. Ide o turistov, ktorí majú oblečené značkové kúsky určené na túry, ale na nohách im svietia obyčajné tenisky do mesta. Nepremokavé a odolné turistické oblečenie chválime a tie tenisky nechápeme. Správna rovnica pre každého turistu znie – oblečenie plus obuv plus trekingové palice sa rovná vydarený turistický výlet. Prečo nosiť The post Turistická obuv + trekingové palice – nevyhnutná kombinácia pre každého turistu appeared first on Infostránka.sk.

Nový Startup FUERGY

17.03.2024 23:46 Pre koho je produkt/služba vhodný/á? S našimi riešeniami vie ušetriť každý odberateľ alebo výrobca elektrickej energie. Výsledný finančný efekt však vždy záleží od profilu výroby a spotreby elektrickej energie u zákazníka a od jeho celkového regulačného potenciálu. Čím viac vieme výrobu a spotrebu energie u zákazníka regulovať, či už prostredníctvom batériového úložiska alebo služby flexibility, The post Nový Startup FUERGY appeared first on Infostránka.sk.

Cisco kurz? Obráťte sa na jediného certifikovaného partnera v strednej Európe

12.03.2024 04:17 Poznáte to. Svet technológií sa neustále posúva a vy s ním potrebujete držať krok. Našťastie na to nie ste sami. Aj na Slovensku sa nájde množstvo odborníkov, ktorí dokážu vašu kvalifikáciu rozšíriť. Jedným z najspoľahlivejších spôsobov, ako to urobiť, je dať sa na Cisco kurz. Cisco školenie od odborníkov  Hoci sa s blade servermi Cisco The post Cisco kurz? Obráťte sa na jediného certifikovaného partnera v strednej Európe appeared first on Infostránka.sk.

Ako si vyrobiť prírodný repelent?

07.03.2024 05:15 V súčasnosti existuje mnoho chemických repelentov, ktoré môžu byť škodlivé pre náš organizmus a životné prostredie. Preto sa stále viac ľudí snaží využívať prírodné alternatívy, ktoré sú bezpečnejšie pre ľudské zdravie a zároveň ostávajú účinnými. V poslednej dobe sa stále viac zvyšuje záujem o prírodné produkty a riešenia, ktoré sú zdravšie pre naše telo aj The post Ako si vyrobiť prírodný repelent? appeared first on Infostránka.sk.

Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA!

03.03.2024 01:15 Pod pojmom hybridný event si môžeme jednoducho predstaviť kombináciu živých a virtuálnych eventov. Napriek všeobecným predstavám môže byť organizovanie hybridného eventu jednoduchšie, než si myslíte. Hybridné eventy nevyžadujú využitie špičkových technológií, ako virtuálna realita, rozšírená realita, hologramy alebo čokoľvek podobné. Naopak, váš hybridný event môže byť úspešný s využitím technológie, ktorá nepredpokladá roky skúseností a The post Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA! appeared first on Infostránka.sk.

Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou

03.03.2024 01:15 Mať útulne zariadený domov je pre mnohých z nás veľmi dôležité. Dobre si oddýchnuť a nabrať silu na nový deň dokážeme len v útočisku, kde sa cítime príjemne. Predstavy o tom, čo je útulné bývanie sú v súčasnosti veľmi rôznorodé, no bohatá je aj ponuka nábytku a doplnkov interiéru. Ponuka materiálov rovnako nezaostáva, preto si The post Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou appeared first on Infostránka.sk.

Odpudzovač kún do auta – najefektívnejšie metódy plašenia kún

02.03.2024 05:45 Kuny lesné sa stávajú čoraz častejšími a neželanými hosťami pod kapotou áut. Okrem vytvorenia zapáchajúceho brloha môžu spôsobiť vážne škody na vozidle. Našťastie existujú účinné spôsoby, ako im zabrániť, aby sa v aute zabývali. Dva hlavné typy odpudzovačov, a to pachové v sprejoch a elektronické, predstavujú účinnú ochranu vášho vozidla. Pachové odpudzovače v spreji Pachové odpudzovače sú jedným The post Odpudzovač kún do auta – najefektívnejšie metódy plašenia kún appeared first on Infostránka.sk.