Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika
Milujete adrenalín? Tieto vozidlá vám nesmú v garáži chýbať

22.03.2024 05:45 Zberať sa dá všetko možné. Niekto je vášnivým zberateľom motýľov, niekto má zásuvky plné mincí a iný zberá rýchle vozidlá a adrenalínové stroje. Každý koníček má niečo do seba, ale rýchle stroje sú prostriedkom k zábave a ide o istý druh investície. Ktoré adrenalínové vozidlá by vám nemali v garáži chýbať? Svižná štvorkolka Ak bývate v blízkosti lesa, zaručene vám v garáži nesmie Príspevok Milujete adrenalín? Tieto vozidlá vám nesmú v garáži chýbať zobrazený najskôr Mesto Bratislava.

Autodiely, ktoré treba meniť pravidelne. Ako je na tom vaše auto?

21.03.2024 09:00 Ak sa rozhodne zadovážiť si vlastné auto, musíte počítať s tým, že investíciou pri jeho kúpe to zďaleka nekončí. Auto si vyžaduje pravidelné investície. A nemyslíme „len“ palivo, či PZP. Aj rôzne diely je potrebné pravidelne meniť. Stierače a brzdové doštičky Medzi najčastejšie menené autodiely patria stierače. Tie sa opotrebúvajú pochopiteľne používaním, ale vplýva Príspevok Autodiely, ktoré treba meniť pravidelne. Ako je na tom vaše auto? zobrazený najskôr Mesto Bratislava.

Nový Startup FUERGY

18.03.2024 04:30 Dostali ste počas svojho pôsobenia investíciu od investorov? Ak áno, od koľkých investorov a v akej výške? Po úvodných anjelských investíciách sa nám koncom roka 2022 podarilo získať prostriedky od investičnej skupiny Pro Partners Holding vo výške 16 miliónov eur. Časť investície použijeme na rozšírenie vývojového a predajného tímu, vývoj nových produktov a už spomínanú Príspevok Nový Startup FUERGY zobrazený najskôr Mesto Bratislava.

Kuna v obytných zónach

08.03.2024 05:00 Vedeli ste, že kuna sa v súčasnosti čoraz častejšie objavuje v obytných zónach? Tento lovec sa ľahko prispôsobí svojmu prostrediu, v ktorom sa aktuálne nachádza. Vďaka tomu pravidelne vymieňajú svoje prirodzené prostredie listnatých lesov, okrajov lesov a skalnatých kopcov za život medzi ľuďmi. Kuna síce na prvý pohľad pôsobí pomerne roztomilo, no je to skutočný lovec, Príspevok Kuna v obytných zónach zobrazený najskôr Mesto Bratislava.

Mestský bicykel – aký vybrať?

05.03.2024 07:30 So zvyšujúcimi sa cenami paliva veľa ľudí začalo riešiť dopravu po meste iným spôsobom. Niekto kúpil elektrickú kolobežku a iní vsadili na klasiku v podobe mestského bicykla. Bicykel do mesta musí mať isté vlastnosti, ktoré vám jazdu spríjemnia a umožnia bezproblémový pohyb po cestách. Ako vybrať dobrý mestský bicykel? Elektro alebo klasický bicykel Mestské bicykle sa vyrábajú v klasickej Príspevok Mestský bicykel – aký vybrať? zobrazený najskôr Mesto Bratislava.