Rozšírené hľadanie
Piatok 3. Máj 2024 |
meniny má Galina
Cestovateľ Ibrahimovič je prototypom človeka, ktorý si splnil sen

29.03.2024 00:30 Nemusíte ho mať radi. Nemusíte sledovať jeho zápasy, ba priam vám môže byť ľahostajné, že je to profesionálny futbalista. Zlatan Ibrahimovič si ale zaslúži váš rešpekt. Dnes má 38 rokov a píše skutočne zaujímavý, nielen športový, ale aj životný príbeh. Okrem toho, je veľkým športovým cestovateľom, veď vystriedal toľko klubov, že by z nich dokázal ... Príspevok Cestovateľ Ibrahimovič je prototypom človeka, ktorý si splnil sen zobrazený najskôr Popchips.sk.

Ktorý nosič bicyklov bude vyhovovať vašim požiadavkám?

22.03.2024 00:45 Počas výberu nosiča bicyklov musíte prihliadať na možnosti vášho vozidla. Možno máte isté predstavy, ale tie je nutné prispôsobiť tomu, aby bola vaša jazda v automobile bezpečná a komfortná. Samozrejme, že pre veľa ľudí je smerodajná cena nosiča. Pomôžeme vám prísť na to, ktorý typ nosiča bicyklov vyhovuje vašim požiadavkám. Ako prevážať bicykle pomocou automobilu Ak si ... Príspevok Ktorý nosič bicyklov bude vyhovovať vašim požiadavkám? zobrazený najskôr Popchips.sk.

Pánska polokošeľa. Niekto ju nenávidí, niekto miluje

18.03.2024 07:00 Hovorí sa, že nič by sme nemali robiť na polovicu. V niektorých prípadoch je polovica perfektným ťahom. Napríklad v prípade polokošieľ. Tento typ oblečenia, ktorý v sebe spája niečo medzi tričkom a košeľou je kontroverzným kúskom v šatníku pánov. Niektorí z nich nedajú na polokošeľu dopustiť a iní ju z duše nenávidia. Odkiaľ sa vzali polokošele Aj najväčší odporcovia polokošieľ im možno dajú ... Príspevok Pánska polokošeľa. Niekto ju nenávidí, niekto miluje zobrazený najskôr Popchips.sk.

Zvýšte svoje šance na trhu práce. Ako? S AWS certifikáciou

12.03.2024 00:45 IT sektor patrí medzi najkľúčovejších zamestnávateľov súčasnosti. Tými najhorúcejšími kandidátmi, ktorí získajú dobre platenú prácu na zaujímavých projektoch, sú preto odborníci, ktorí sa špecializujú na jednotlivé oblasti IT. Jednou z najčastejších požiadaviek v inzerátoch je AWS certifikácia. Prečo sú experti na Amazon Web Services takí žiadaní?  Odpoveď je jednoduchá: AWS je najkomplexnejšou a najrozšírenejšou cloudovou ... Príspevok Zvýšte svoje šance na trhu práce. Ako? S AWS certifikáciou zobrazený najskôr Popchips.sk.

Jedálenské stoly, ktoré vo vašej kuchyni zažiaria

08.03.2024 06:15 Jeseň je v plnom prúde, pomaličky sa ochladzuje a rodinné či priateľské posedenia sa prirodzene presúvajú zo záhrad do vyhriatych kuchýň a jedální. Stolovanie pre väčší počet ľudí si však vyžaduje nielen dizajnový a esteticky príjemný, ale aj funkčný a praktický nábytok. Veľký výber variácií  V kuchyni či jedálni musí byť všetko prispôsobené tak, aby ... Príspevok Jedálenské stoly, ktoré vo vašej kuchyni zažiaria zobrazený najskôr Popchips.sk.

Trezory podľa typu uzamykania – plusy a mínusy v kocke

01.03.2024 04:45 Trezory predstavujú kľúčovú súčasť zabezpečenia cenností a dôležitých dokumentov. Pri výbere trezora je dôležité zvážiť typ uzamykania. Rôzne metódy uzamykania poskytujú rôzne úrovne bezpečnosti a pohodlia. Z akých možností uzamykania máte na výber a ich výhody i nevýhody vám priblížime v nasledujúcich riadkoch. Uzamykanie trezora na kľúč + Uzamykanie a odomknutie trezoru pomocou kľúča je pohodlné a nevyžaduje technické zručnosti. ... Príspevok Trezory podľa typu uzamykania – plusy a mínusy v kocke zobrazený najskôr Popchips.sk.