Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
10 tipov na doplnky k štvorkolke

12.03.2024 02:30 Čo dokúpiť k štvorkolke, ak vlastníte športový alebo úžitkový model? Každý typ štvorkolky slúži na iné účely, takže sa rozhodujte tak, aby ste rozšírili možnosti vášho stroja. Inšpiráciou vám bude našich 10 tipov na rôzne príslušenstvo k štvorkolkám. 1. Nárazníky Nadšenci rýchlej jazdy musia myslieť na bezpečnosť. Pri zrážke s prekážkou v ceste či inou štvorkolkou vás zachránia nárazníky. The post 10 tipov na doplnky k štvorkolke appeared first on svetkolies.sk.

10 dôvodov, kvôli ktorým sa oplatí kúpiť turistické topánky

11.03.2024 06:45 Aké topánky nosíte na túry do hôr? Obyčajné tenisky alebo vychádzkovú obuv? Možno sa vám doposiaľ neprihodila situácia, v ktorej by ste voľbu topánok oľutovali. No ak to s trekingom myslíte vážne, skôr či neskôr zistíte, že turistická obuv je jediná vhodná voľba na túry. Turistické topánky vám pri chôdzi a trekingu prinesú minimálne nasledujúcich 10 výhod. Ochrana The post 10 dôvodov, kvôli ktorým sa oplatí kúpiť turistické topánky appeared first on svetkolies.sk.

Hliníkové disky – funkčné a elegantné

11.03.2024 06:45 Hliníkové disky sa stali obľúbenou voľbou pre mnohých motoristov hľadajúcich spojenie štýlu a funkčnosti. Vzhľadom na ich výnimočné vlastnosti a výhody sú neodmysliteľnou súčasťou automobilového priemyslu. Aké vlastnosti majú hliníkové disky a prečo sú lepšie ako oceľové? Čo sú to hliníkové disky? Hliníkové disky, tiež známe ako elektróny, sú ochranou kolies. Hliníkové disky sú alternatívou k The post Hliníkové disky – funkčné a elegantné appeared first on svetkolies.sk.

Čo robiť, keď sa rozsvieti kontrolka motora

11.03.2024 06:45 Frčíte si po diaľnici a zrazu sa vám pred očami zjaví kontrolka motora. Tento desivý okamih vie vyviesť z rovnováhy každého šoféra. Čo je najčastejšou príčinou rozsvietenia kontrolky motora? Je na mieste panika alebo môžete ďalej jazdiť niekoľko dní? Kontrolka svieti po otočení kľúčikom v zapaľovaní Každý šofér vie, že kontrolka motora zasvieti na pár sekúnd ihneď The post Čo robiť, keď sa rozsvieti kontrolka motora appeared first on svetkolies.sk.

Čo je to zadrhnutie motora a ako mu predísť?

10.03.2024 01:30 Zadrhnutie motora je stav, keď sa piest zasekne vo valci motora a prestane sa pohybovať. Tento stav môže spôsobiť vážne poškodenie motora, ktoré si vyžaduje drahú opravu alebo výmenu. Zadrhnutie motora je nebezpečné nielen pre motor, ale aj pre vodiča a ostatných účastníkov cestnej premávky, pretože môže spôsobiť stratu kontroly nad vozidlom. Príčiny zadrhnutia motora The post Čo je to zadrhnutie motora a ako mu predísť? appeared first on svetkolies.sk.

10 tipov, ako ochrániť auto pred hrdzou

07.03.2024 04:45 Zimy v niektorých regiónoch Slovenska sú známe tým, že sú pomerne drsné, najmä v súvislosti s vozidlami. Zasnežené, vlhké podnebie a vystavenie cestnej soli významne prispievajú k poškodeniu hrdzou. Zatiaľ čo cestná soľ pomáha vodičom bezpečne sa dostať z jedného miesta na druhé tým, že udržiava ulice čisté a bez snehu, opakované vystavenie môže spôsobiť, The post 10 tipov, ako ochrániť auto pred hrdzou appeared first on svetkolies.sk.

Prečo a kedy prezúvať pneumatiky

06.03.2024 08:45 Prezúvanie pneumatík nie je zo zákona povinné. Napriek tomu je výmena sezónnych pneumatík potrebná z dôvodu bezpečnosti a šetrenia. Možno si myslíte, že ste vďaka neprezúvaniu ušetrili, ale opak je pravdou. Kedy by ste mali pneumatiky vymeniť a čo sa stane, keď jazdíte celý rok na letných alebo na zimných? Správny čas na výmenu pneumatík Zimné za letné a letné The post Prečo a kedy prezúvať pneumatiky appeared first on svetkolies.sk.