Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Najpopulárnejšie letné pneumatiky – malý prehľad

14.05.2024 00:45 S príchodom teplých dní prichádza čas na výmenu zimných pneumatík za letné. Výber správnych letných pneumatík je dôležitý pre bezpečnú a komfortnú jazdu. Existuje široká ponuka letných pneumatík od rôznych výrobcov, preto môže byť výber pre bežného vodiča náročný. Predstavíme vám 7 populárnych značiek letných pneumatík, aby sme váš výber uľahčili. 1. Continental Continental je The post Najpopulárnejšie letné pneumatiky – malý prehľad appeared first on svetkolies.sk.

10 dôvodov, kvôli ktorým sa oplatí kúpiť turistické topánky

11.05.2024 23:45 Aké topánky nosíte na túry do hôr? Obyčajné tenisky alebo vychádzkovú obuv? Možno sa vám doposiaľ neprihodila situácia, v ktorej by ste voľbu topánok oľutovali. No ak to s trekingom myslíte vážne, skôr či neskôr zistíte, že turistická obuv je jediná vhodná voľba na túry. Turistické topánky vám pri chôdzi a trekingu prinesú minimálne nasledujúcich 10 výhod. Ochrana The post 10 dôvodov, kvôli ktorým sa oplatí kúpiť turistické topánky appeared first on svetkolies.sk.

Hliníkové disky – funkčné a elegantné

11.05.2024 23:45 Hliníkové disky sa stali obľúbenou voľbou pre mnohých motoristov hľadajúcich spojenie štýlu a funkčnosti. Vzhľadom na ich výnimočné vlastnosti a výhody sú neodmysliteľnou súčasťou automobilového priemyslu. Aké vlastnosti majú hliníkové disky a prečo sú lepšie ako oceľové? Čo sú to hliníkové disky? Hliníkové disky, tiež známe ako elektróny, sú ochranou kolies. Hliníkové disky sú alternatívou k The post Hliníkové disky – funkčné a elegantné appeared first on svetkolies.sk.

Čo robiť, keď sa rozsvieti kontrolka motora

11.05.2024 23:45 Frčíte si po diaľnici a zrazu sa vám pred očami zjaví kontrolka motora. Tento desivý okamih vie vyviesť z rovnováhy každého šoféra. Čo je najčastejšou príčinou rozsvietenia kontrolky motora? Je na mieste panika alebo môžete ďalej jazdiť niekoľko dní? Kontrolka svieti po otočení kľúčikom v zapaľovaní Každý šofér vie, že kontrolka motora zasvieti na pár sekúnd ihneď The post Čo robiť, keď sa rozsvieti kontrolka motora appeared first on svetkolies.sk.

Čo je to zadrhnutie motora a ako mu predísť?

11.05.2024 04:30 Zadrhnutie motora je stav, keď sa piest zasekne vo valci motora a prestane sa pohybovať. Tento stav môže spôsobiť vážne poškodenie motora, ktoré si vyžaduje drahú opravu alebo výmenu. Zadrhnutie motora je nebezpečné nielen pre motor, ale aj pre vodiča a ostatných účastníkov cestnej premávky, pretože môže spôsobiť stratu kontroly nad vozidlom. Príčiny zadrhnutia motora The post Čo je to zadrhnutie motora a ako mu predísť? appeared first on svetkolies.sk.

10 tipov, ako ochrániť auto pred hrdzou

08.05.2024 07:15 Zimy v niektorých regiónoch Slovenska sú známe tým, že sú pomerne drsné, najmä v súvislosti s vozidlami. Zasnežené, vlhké podnebie a vystavenie cestnej soli významne prispievajú k poškodeniu hrdzou. Zatiaľ čo cestná soľ pomáha vodičom bezpečne sa dostať z jedného miesta na druhé tým, že udržiava ulice čisté a bez snehu, opakované vystavenie môže spôsobiť, The post 10 tipov, ako ochrániť auto pred hrdzou appeared first on svetkolies.sk.

Následujúci mesiac