Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida
Ako eliminovať riziko tvorby plesní vo vlhkých priestoroch?

19.03.2024 01:15 Vlhkosť v interiéri bytov môže byť tichým nepriateľom, ktorý postupne škodí stavbe i zdraviu. Je dôležité si uvedomiť, prečo je kontrola vlhkosti v bytoch kľúčová a aké riziká so sebou nesie. Problémy s vlhkosťou eliminujú jedine isté opatrenia, ktoré si v nasledujúcich riadkoch bližšie predstavíme. Prečo je vlhkosť v bytoch rizikom? Vlhkosť v interiéri môže viesť k The post Ako eliminovať riziko tvorby plesní vo vlhkých priestoroch? appeared first on Výlety s deťmi.

Rodinný výlet v Bojniciach – tipy, čo vidieť a zažiť

09.03.2024 22:00 Bojnice sú skvelou voľbou pre rodinný výlet, pretože ponúkajú rôzne atrakcie pre ľudí všetkých vekových kategórií. Či už chcete obdivovať krásu zámku, relaxovať v kúpeľoch, pozorovať zvieratá v zoo, alebo sa dozvedieť viac o praveku, Bojnice vás určite nesklamú. Bojnice sú ľahko dostupné autom, vlakom alebo autobusom. V Bojniciach je veľa možností na ubytovanie a stravovanie. The post Rodinný výlet v Bojniciach – tipy, čo vidieť a zažiť appeared first on Výlety s deťmi.

Turistika s deťmi: Praktické tipy, ako vybrať turistickú obuv pre najmenších

08.03.2024 06:15 Vyberajte obuv pre deti podľa veku a terénu Pre malé deti je dôležité vybrať obuv, ktorá poskytuje dostatočnú oporu a ochranu pri chôdzi. Pre najmladších môžu byť ideálnou voľbou mäkké turistické topánky s flexibilnou podrážkou. Pre staršie deti už môžete zvažovať pevnejšie topánky s lepšou odolnosťou voči náročným podmienkam. Vždy platí pravidlo výberu obuvi podľa The post Turistika s deťmi: Praktické tipy, ako vybrať turistickú obuv pre najmenších appeared first on Výlety s deťmi.

Let balónom ako nezabudnuteľný darček

08.03.2024 06:15 Ak hľadáte darčeky, ktoré nezapadnú do zabudnutia a zanechajú nezmazateľný dojem, let balónom je bezpochyby tou správnou voľbou. Tento zážitok je cestou k oblakom, cestou do výšin a cestou k pocitom, na ktoré budete spomínať celý život. Nezabudnuteľný darček Zážitkový darček môže mať veľa podôb ako je dobrá večera, spoločný víkend vo wellnes hotely alebo adrenalínový paragliding. Z ponuky The post Let balónom ako nezabudnuteľný darček appeared first on Výlety s deťmi.

Výlety na bicykloch pre rodiny s deťmi

01.03.2024 05:45 Výber Správnej Trasy Keď plánujete výlet na bicykloch s rodinou, je dôležité zvoliť správnu trasu. Toto zahŕňa zváženie veku a schopností vašich detí, prevýšenie a typ terénu. Pre začínajúcich cyklistov a deti sú vhodné trasy s krátkymi vzdialenosťami a nízkymi prevýšeniami. Tu sú niektoré tipy na trasy vhodné pre rodiny: Cyklotrasa Okolo Jazera Zemplínska Šírava The post Výlety na bicykloch pre rodiny s deťmi appeared first on Výlety s deťmi.