Rozšírené hľadanie
Pondelok 20. Máj 2024 |
meniny má Bernard
Rodinný výlet v Bojniciach – tipy, čo vidieť a zažiť

10.05.2024 00:00 Bojnice sú skvelou voľbou pre rodinný výlet, pretože ponúkajú rôzne atrakcie pre ľudí všetkých vekových kategórií. Či už chcete obdivovať krásu zámku, relaxovať v kúpeľoch, pozorovať zvieratá v zoo, alebo sa dozvedieť viac o praveku, Bojnice vás určite nesklamú. Bojnice sú ľahko dostupné autom, vlakom alebo autobusom. V Bojniciach je veľa možností na ubytovanie a stravovanie. The post Rodinný výlet v Bojniciach – tipy, čo vidieť a zažiť appeared first on Výlety s deťmi.

Turistika s deťmi: Praktické tipy, ako vybrať turistickú obuv pre najmenších

09.05.2024 04:31 Vyberajte obuv pre deti podľa veku a terénu Pre malé deti je dôležité vybrať obuv, ktorá poskytuje dostatočnú oporu a ochranu pri chôdzi. Pre najmladších môžu byť ideálnou voľbou mäkké turistické topánky s flexibilnou podrážkou. Pre staršie deti už môžete zvažovať pevnejšie topánky s lepšou odolnosťou voči náročným podmienkam. Vždy platí pravidlo výberu obuvi podľa The post Turistika s deťmi: Praktické tipy, ako vybrať turistickú obuv pre najmenších appeared first on Výlety s deťmi.

Let balónom ako nezabudnuteľný darček

09.05.2024 04:31 Ak hľadáte darčeky, ktoré nezapadnú do zabudnutia a zanechajú nezmazateľný dojem, let balónom je bezpochyby tou správnou voľbou. Tento zážitok je cestou k oblakom, cestou do výšin a cestou k pocitom, na ktoré budete spomínať celý život. Nezabudnuteľný darček Zážitkový darček môže mať veľa podôb ako je dobrá večera, spoločný víkend vo wellnes hotely alebo adrenalínový paragliding. Z ponuky The post Let balónom ako nezabudnuteľný darček appeared first on Výlety s deťmi.

Pravidlá turistiky s malými deťmi – tipy, ako si užiť túru s deťmi

08.05.2024 00:00 Turistika s malými deťmi je úžasným spôsobom, ako stráviť čas s rodinou a preskúmať krásy prírody. Cestovanie s deťmi vyžaduje dostatočnú prípravu a starostlivosť, aby sa zabezpečilo bezpečné a príjemné dobrodružstvo pre všetkých. Prinášame vám tipy, na ktoré by ste mali počas každej rodinnej turistiky myslieť. Príprava na turistiku s deťmi Pri plánovaní výletu s deťmi The post Pravidlá turistiky s malými deťmi – tipy, ako si užiť túru s deťmi appeared first on Výlety s deťmi.

Následujúci mesiac