Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Na čo si dať pozor pri umývaní elektromobilu

24.03.2024 08:15 To, že elektrické spotrebiče a voda nejdú dokopy je dávno známy fakt. Zvyčajne sú elektrické spotrebiče citlivé na vodu aj vlhkosť, ktoré… The post Na čo si dať pozor pri umývaní elektromobilu appeared first on Hybridné auto.sk.

Viete, ako postupovať a na čo si dať pozor pri núdzovom zastavení na diaľnici?

19.03.2024 04:00 Jazdiť po diaľnici nie je ťažké. Bez problémov to zvládne aj mierne pokročilý vodič. Treba však mať na pamäti vysokú rýchlosť a… The post Viete, ako postupovať a na čo si dať pozor pri núdzovom zastavení na diaľnici? appeared first on Hybridné auto.sk.

Toyota sa stará o vašu bezpečnosť počas riadenia vozidla

14.03.2024 06:00 O pár rokov môžeme očakávať, že všetky nové automobily budú disponovať veľkým množstvom bezpečnostných prvkov. Niektoré z nich automobilky inštalujú do vozidiel z vlastnej vôle… The post Toyota sa stará o vašu bezpečnosť počas riadenia vozidla appeared first on Hybridné auto.sk.

Stručný sprievodca biopalivami a všetko, čo by ste o nich mali vedieť

10.03.2024 01:45 Biopalivá sú alternatívou k fosílnym palivám, ako je napríklad benzín a nafta, a v najbližších rokoch sa môžu stať populárnejšie. Biopalivá sa… The post Stručný sprievodca biopalivami a všetko, čo by ste o nich mali vedieť appeared first on Hybridné auto.sk.

Kuna pod kapotou – čo všetko spôsobí?

02.03.2024 05:00 Kuna sa dokáže dostať do najmenšej škáry, a preto jej nerobí problém sa usídliť pod kapotou auta, kde je príjemne teplučko. Jej prítomnosť… The post Kuna pod kapotou – čo všetko spôsobí? appeared first on Hybridné auto.sk.