Rozšírené hľadanie
Pondelok 27. Máj 2024 |
meniny má Iveta
Často kladené otázky o štvorkolkách

22.03.2024 09:15 Motoristi, ktorých už omrzeli automobily, poškuľujú po štvorkolkách. Štvorkolka nie je postrachom lesov, ako ju vykresľujú mnohí neznalí ľudia. Štvorkolka pomáha, zabáva a perfektne nahradí terénnu motorku. Zaujímajú vás štvorkolky a veľa… Príspevok Často kladené otázky o štvorkolkách zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Prečo je dôležité mať koberec skutočne čistý?

20.03.2024 06:00 Ľudia sa dajú ľahko oklamať zdaním. Vidieť je to v prípade, že ide o stav našich kobercov. Všimneme si škvrny, jasné. Povrch ale rozpráva iba časť príbehu. Faktom je, že, že keby… Príspevok Prečo je dôležité mať koberec skutočne čistý? zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Smart batériové úložisko brAIn už aj v Prešove!

18.03.2024 05:30 Ďalšie špeciálne upravené a na mieru navrhnuté batériové úložisko brAIn by FUERGY je úspešne v prevádzke. Systém s kapacitou 216 kWh kombinovaný s fotovoltikou poputoval do prešovskej spoločnosti MRAZIARNE SERVIS… Príspevok Smart batériové úložisko brAIn už aj v Prešove! zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Kuna v interiéri domu – ako sa jej humánne zbaviť?

08.03.2024 06:00 Zdá sa, že schopnosť kuny rýchlo sa vyšplhať po stromoch, mimo dosahu väčšiny suchozemských predátorov, pomáha zmierniť ich náchylnosť k usmrteniu. Majú prirodzených predátorov, medzi ktoré patria trebárs rysy, orly… Príspevok Kuna v interiéri domu – ako sa jej humánne zbaviť? zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

5 najväčších chýb pri sťahovaní

07.03.2024 00:15 Sťahovanie, či už do vlastného, alebo prenajatého bytu je riadne stresujúcou záležitosťou. Preto je veľmi dôležité si celý proces balenia, presunu a vybaľovanie vopred premyslieť. Niekedy ide naozaj o zložitú logistiku, pri… Príspevok 5 najväčších chýb pri sťahovaní zobrazený najskôr Kde kedy.sk.