Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Po schodoch, po schodoch: Ako na stavbu schodov v exteriéri?

29.01.2024 04:01 Vonkajšie schodisko, tak ako každé iné, slúži na prekonanie výškových rozdielov. Obvykle ide o výškový rozdiel medzi úrovňou terénu a vstupnými dverami… The post Po schodoch, po schodoch: Ako na stavbu schodov v exteriéri? appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Ako dokumenty potrebujete na výstavbu domu

22.01.2024 23:45 Ak rozmýšľate nad tým, že si postavíte rodinný dom isto viete, že potrebujete nie len stavebný pozemok ale aj stavebné povolenie. Vybavovanie… The post Ako dokumenty potrebujete na výstavbu domu appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Ako postaviť nový dom kvalitne

12.01.2024 07:45 Pri stavbe vlastného domu by ste mali dbať na estetiku, spoľahlivosť a životnosť každého detailu a spomedzi všetkých možno považovať plot, garážovú… The post Ako postaviť nový dom kvalitne appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Oceľové tvarovky – typy a použitie

09.01.2024 09:00 Oceľové tyče sú jedným z najpopulárnejších typov valcovaného kovu. Na ich výrobu sa používa oceľ s rôznymi vlastnosťami, najmä nízkolegovaná, legovaná, vysokolegovaná… The post Oceľové tvarovky – typy a použitie appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Terasa pre dokonalý relax, alebo ako zariadiť terasu prakticky a útulne

07.01.2024 06:15 Terasa je skvelý spôsob, ako rozšíriť obytný priestor a prepojiť vnútro domu s exteriérom. Najväčšie využitie ponúka v lete, ak ju však… The post Terasa pre dokonalý relax, alebo ako zariadiť terasu prakticky a útulne appeared first on Postav dom / Hobby magazín.