Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína
Ako dokumenty potrebujete na výstavbu domu

24.03.2024 05:30 Ak rozmýšľate nad tým, že si postavíte rodinný dom isto viete, že potrebujete nie len stavebný pozemok ale aj stavebné povolenie. Vybavovanie… The post Ako dokumenty potrebujete na výstavbu domu appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Ako postaviť nový dom kvalitne

13.03.2024 07:45 Pri stavbe vlastného domu by ste mali dbať na estetiku, spoľahlivosť a životnosť každého detailu a spomedzi všetkých možno považovať plot, garážovú… The post Ako postaviť nový dom kvalitne appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Oceľové tvarovky – typy a použitie

10.03.2024 09:15 Oceľové tyče sú jedným z najpopulárnejších typov valcovaného kovu. Na ich výrobu sa používa oceľ s rôznymi vlastnosťami, najmä nízkolegovaná, legovaná, vysokolegovaná… The post Oceľové tvarovky – typy a použitie appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Tehlový krb v záhrade má štýl: Pozrite si jeho výhody

09.03.2024 23:00 Vychutnajte si relax v záhrade rodinného domu alebo na chalupe. Prichádzajúce slnečné dni sú ako stvorené na grilovačku s priateľmi. Jedinečnú atmosféru… The post Tehlový krb v záhrade má štýl: Pozrite si jeho výhody appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Terasa pre dokonalý relax, alebo ako zariadiť terasu prakticky a útulne

08.03.2024 07:15 Terasa je skvelý spôsob, ako rozšíriť obytný priestor a prepojiť vnútro domu s exteriérom. Najväčšie využitie ponúka v lete, ak ju však… The post Terasa pre dokonalý relax, alebo ako zariadiť terasu prakticky a útulne appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Tipy, ako čo najefektívnejšie využívať inteligentnú domácnosť

01.03.2024 16:00 Život v 21. storočí nás teší množstvom technologických vymožeností, ktoré zjednodušujú našu každodennú existenciu. Jednou z nich je aj inteligentná domácnosť. Umožňuje… The post Tipy, ako čo najefektívnejšie využívať inteligentnú domácnosť appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Aké druhy kosačiek sú aktuálne k dispozícii na trhu – nájdite tú svoju

01.03.2024 06:15 Starostlivosť o záhradku nevyhnutne vyžaduje nákup vhodného náradia, ktoré podporí rast… The post Aké druhy kosačiek sú aktuálne k dispozícii na trhu – nájdite tú svoju appeared first on Postav dom / Hobby magazín.