Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Tehlový krb v záhrade má štýl: Pozrite si jeho výhody

10.05.2024 06:15 Vychutnajte si relax v záhrade rodinného domu alebo na chalupe. Prichádzajúce slnečné dni sú ako stvorené na grilovačku s priateľmi. Jedinečnú atmosféru… The post Tehlový krb v záhrade má štýl: Pozrite si jeho výhody appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Podčiarknite krásu dreva pomocou lazúry

08.05.2024 05:15 Drevo je prírodný materiál, ktorý dodáva interiéru i exteriéru osobitý šarm a útulnosť. Jeho prirodzená krása spočíva v jeho farbe, kresbe a… The post Podčiarknite krásu dreva pomocou lazúry appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Ready made s.r.o. – konkurenčná výhoda od začiatku podnikania

06.05.2024 23:00 Pri zakladaní eseročky je jednou z možností kúpa už existujúcej ready made s.r.o.. Ide o spoločnosť, ktorá bola založená vopred a je pripravená na… The post Ready made s.r.o. – konkurenčná výhoda od začiatku podnikania appeared first on Postav dom / Hobby magazín.

Tipy, ako čo najefektívnejšie využívať inteligentnú domácnosť

02.05.2024 01:45 Život v 21. storočí nás teší množstvom technologických vymožeností, ktoré zjednodušujú našu každodennú existenciu. Jednou z nich je aj inteligentná domácnosť. Umožňuje… The post Tipy, ako čo najefektívnejšie využívať inteligentnú domácnosť appeared first on Postav dom / Hobby magazín.