Rozšírené hľadanie
Sobota 4. Máj 2024 |
meniny má Florián
Budúcnosť skladovania: Ako AI a robotika menia logistiku

30.03.2024 19:00 V dnešnej dobe je technologický pokrok neustálym hnacím motorom transformácie v rôznych odvetviach priemyslu. Jednou z oblastí, ktorá prechádza významnými zmenami je… The post Budúcnosť skladovania: Ako AI a robotika menia logistiku appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Kľúčové štatistiky a fakty o medzinárodnej preprave

30.03.2024 19:00 Medzinárodná nákladná preprava vykazuje globálne kontinuálny rast najmä z dôvodu stále sa rozvíjajúceho globálneho trhu. V porovnaní s vnútroštátnou prepravou, ktorá je… The post Kľúčové štatistiky a fakty o medzinárodnej preprave appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Chutí víno bez histamínu skutočne horšie? Čo hovoria odborníci

23.03.2024 07:45 Bezhistamínové víno je víno, u ktorého sa vinári usilujú minimalizovať obsah histamínu pomocou špeciálnych techník počas výroby. Histamín je totiž látka, ktorá… The post Chutí víno bez histamínu skutočne horšie? Čo hovoria odborníci appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Kde všade sa dajú využiť štvorkolky?

21.03.2024 01:45 Štvorkolky ako stabilné i robustné off-road stroje sú viac než len vozidlami na adrenalínovú jazdu. Ich všestrannosť umožňuje ľuďom využívať ich na… The post Kde všade sa dajú využiť štvorkolky? appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Zero waste stratégia: ako môžu firmy bojovať proti odpadom

13.03.2024 04:15 ,,Zero waste“ filozofia získala v posledných rokoch pozornosť ako zo strany jednotlivcov, tak aj firiem či médií. Môže za to enormný nárast produkcie… The post Zero waste stratégia: ako môžu firmy bojovať proti odpadom appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Otázky a odpovede o podhustených pneumatikách

12.03.2024 08:15 Tretina šoférov jazdí na zle nahustených pneumatikách. Vo väčšine prípadov ide o pneumatiky, v ktorých je nízky tlak. Prečo je tak veľmi dôležité udržiavať… The post Otázky a odpovede o podhustených pneumatikách appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Snímače tlaku pneumatík – čo by ste mali vedieť

10.03.2024 06:45 V snahe zvýšiť bezpečnosť a efektívnosť na cestách sa technologický pokrok v automobilovom priemysle zameriava na vývoj presnejších systémov merania rôznych parametrov… The post Snímače tlaku pneumatík – čo by ste mali vedieť appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.