Rozšírené hľadanie
Sobota 18. Máj 2024 |
meniny má Viola
Zero waste stratégia: ako môžu firmy bojovať proti odpadom

14.05.2024 06:30 ,,Zero waste“ filozofia získala v posledných rokoch pozornosť ako zo strany jednotlivcov, tak aj firiem či médií. Môže za to enormný nárast produkcie… The post Zero waste stratégia: ako môžu firmy bojovať proti odpadom appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Najčastejšie príčiny úniku vzduchu z pneumatík

13.05.2024 20:00 Únik vzduchu z pneumatík je bežný problém, s ktorým sa stretnú počas motoristického života takmer všetci majitelia áut. Únik vzduchu a následné zníženie… The post Najčastejšie príčiny úniku vzduchu z pneumatík appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Snímače tlaku pneumatík – čo by ste mali vedieť

11.05.2024 08:45 V snahe zvýšiť bezpečnosť a efektívnosť na cestách sa technologický pokrok v automobilovom priemysle zameriava na vývoj presnejších systémov merania rôznych parametrov… The post Snímače tlaku pneumatík – čo by ste mali vedieť appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Dýchanie bez kompromisov: Ako ochrana pri práci chráni nás aj našu planétu

10.05.2024 03:00 V súčasnej dobe, keď sa zdravie a bezpečnosť stávajú stredobodom nášho profesionálneho aj osobného života, je kľúčové zamýšľať sa nad prostredím, v… The post Dýchanie bez kompromisov: Ako ochrana pri práci chráni nás aj našu planétu appeared first on ŠPZ - motoristická informačná webstránka.

Následujúci mesiac