Rozšírené hľadanie
Pondelok 3. Jún 2024 |
meniny má Karolína
Harmonizácia Mestského a Vidieckeho Života: Spojenie Najlepšieho z Oboch Svetov

29.01.2024 17:45 V súčasnom uponáhľanom svete často hľadáme spôsoby, ako nájsť rovnováhu medzi rýchlym tempom mestského života a pokojom vidieckeho prostredia. Ako obyvatelia modernej… The post Harmonizácia Mestského a Vidieckeho Života: Spojenie Najlepšieho z Oboch Svetov appeared first on Vidiečan.sk.

Preliačiny na aute spôsobené vandalizmom – čo s tým?

18.01.2024 18:30 Vandalizmus na aute je nepríjemný zážitok, ktorý môže značne poškodiť vozidlo. Vandali spôsobujú svojim vyčíňaním rôzne druhy poškodenia – zničené pneumatiky, rozbité… The post Preliačiny na aute spôsobené vandalizmom – čo s tým? appeared first on Vidiečan.sk.

Štvorkolky a farmárčenie – Zopár tipov pre začiatočníkov

14.01.2024 01:30 Ideálny stroj pre farmárov má meno štvorkolka. Toto vozidlo plne nahradí traktor a v niektorých prípadoch je dokonca viac praktické ako malý traktor. Ovládanie… The post Štvorkolky a farmárčenie – Zopár tipov pre začiatočníkov appeared first on Vidiečan.sk.

5 tipov, ako si zariadiť domácnosť pre efektívny home office

13.01.2024 05:00 Práca z domu je benefitom, ktorí mnohí zamestnanci u zamestnávateľov vyhľadávajú, avšak nie všetci si uvedomujú aj zodpovednosť, ktorá s tým súvisí.… The post 5 tipov, ako si zariadiť domácnosť pre efektívny home office appeared first on Vidiečan.sk.

Ako vybrať snehové reťaze do hôr

10.01.2024 06:15 Snehových reťazí existuje niekoľko druhov. Niektoré z nich sú určené na časté jazdenie v horách a iné slúžia len ako prvá pomoc v nečakaných zimných podmienkach… The post Ako vybrať snehové reťaze do hôr appeared first on Vidiečan.sk.

Vianočné upratovanie: Ako ho zvládnuť hravo a efektívne

06.01.2024 02:15 S príchodom vianočného obdobia sa naše domovy menia na miesta plné radosti, pokoja a očakávania. Sviatočné ozdoby, vôňa ihličia a blikajúce svetielka… The post Vianočné upratovanie: Ako ho zvládnuť hravo a efektívne appeared first on Vidiečan.sk.