Rozšírené hľadanie
Streda 1. Máj 2024 |
meniny má Sviatok práce
Harmonizácia Mestského a Vidieckeho Života: Spojenie Najlepšieho z Oboch Svetov

30.03.2024 08:00 V súčasnom uponáhľanom svete často hľadáme spôsoby, ako nájsť rovnováhu medzi rýchlym tempom mestského života a pokojom vidieckeho prostredia. Ako obyvatelia modernej… The post Harmonizácia Mestského a Vidieckeho Života: Spojenie Najlepšieho z Oboch Svetov appeared first on Vidiečan.sk.

Preliačiny na aute spôsobené vandalizmom – čo s tým?

19.03.2024 01:15 Vandalizmus na aute je nepríjemný zážitok, ktorý môže značne poškodiť vozidlo. Vandali spôsobujú svojim vyčíňaním rôzne druhy poškodenia – zničené pneumatiky, rozbité… The post Preliačiny na aute spôsobené vandalizmom – čo s tým? appeared first on Vidiečan.sk.

Štvorkolky a farmárčenie – Zopár tipov pre začiatočníkov

15.03.2024 08:46 Ideálny stroj pre farmárov má meno štvorkolka. Toto vozidlo plne nahradí traktor a v niektorých prípadoch je dokonca viac praktické ako malý traktor. Ovládanie… The post Štvorkolky a farmárčenie – Zopár tipov pre začiatočníkov appeared first on Vidiečan.sk.

5 tipov, ako si zariadiť domácnosť pre efektívny home office

14.03.2024 01:45 Práca z domu je benefitom, ktorí mnohí zamestnanci u zamestnávateľov vyhľadávajú, avšak nie všetci si uvedomujú aj zodpovednosť, ktorá s tým súvisí.… The post 5 tipov, ako si zariadiť domácnosť pre efektívny home office appeared first on Vidiečan.sk.

Ako vybrať snehové reťaze do hôr

11.03.2024 04:00 Snehových reťazí existuje niekoľko druhov. Niektoré z nich sú určené na časté jazdenie v horách a iné slúžia len ako prvá pomoc v nečakaných zimných podmienkach… The post Ako vybrať snehové reťaze do hôr appeared first on Vidiečan.sk.

Vianočné upratovanie: Ako ho zvládnuť hravo a efektívne

07.03.2024 10:00 S príchodom vianočného obdobia sa naše domovy menia na miesta plné radosti, pokoja a očakávania. Sviatočné ozdoby, vôňa ihličia a blikajúce svetielka… The post Vianočné upratovanie: Ako ho zvládnuť hravo a efektívne appeared first on Vidiečan.sk.

Dominancia poplastovaného pletiva na trhu s oplotením

02.03.2024 20:00 Poplastované pletivo je druh oceľového pletiva, ktoré prešlo dvojitým procesom antikoróznej ochrany čo znamená, že prvou antikoróznou úpravou bolo pozinkovanie oceľového drôtu… The post Dominancia poplastovaného pletiva na trhu s oplotením appeared first on Vidiečan.sk.

Viete si vybrať vhodný krovinorez?

02.03.2024 00:15 Ak ste majiteľom záhrady, určite viete, že kosačka na všetku prácu nestačí. Nedostane sa totiž na ťažšie prístupné miesta, nepokosí okolie plotov,… The post Viete si vybrať vhodný krovinorez? appeared first on Vidiečan.sk.