Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Pár užitočných tipov, ako vyriešiť záhradu na svahu

30.05.2024 07:45 Máte záhradu, ktorá sa nachádza na svahu? Nezúfajte, nie je to žiadna tragédia. Bude vás to možno stáť viac energie, ale výsledkom… The post Pár užitočných tipov, ako vyriešiť záhradu na svahu appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Závesné kvetináče ako umenie: Vytvorte si vlastnú záhradu vnútri domova

17.05.2024 00:45 Záhrady majú nesmiernu schopnosť oživiť a ozvláštniť priestor. No čo ak by sme mohli priniesť túto krásu dovnútra našich domovov? Závesné kvetináče… The post Závesné kvetináče ako umenie: Vytvorte si vlastnú záhradu vnútri domova appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Ako efektívne zariadiť interiér v malom byte

15.05.2024 08:00 Domácnosť sa rozrástla o ďalšieho člena, lenže váš byt nie je nafukovací a do väčšieho sa sťahovať nechcete. Čo v takom prípade… The post Ako efektívne zariadiť interiér v malom byte appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Darčeky pre dvoch: Ako vybrať správny darček

09.05.2024 03:16 Nemáte čas na výber darčeka k výročiu či inej zvláštnej príležitosti pre dvoch? Darčeky pred dvoch by mali hlavne vytvárať spoločné zážitky. Darčeky… The post Darčeky pre dvoch: Ako vybrať správny darček appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Zelený raj za dverami: Kreatívne nápady pre záhradu plnú pohody

08.05.2024 08:15 Záhrada nie je len miestom, kde rastú kvety a plody, je to útočisko, kde nájdeme únik pred ruchom sveta, miesto na načerpanie… The post Zelený raj za dverami: Kreatívne nápady pre záhradu plnú pohody appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.

Fotovoltaické panely: Cesta k udržateľnej energetickej budúcnosti bez závislosti

03.05.2024 00:30 Elektrická energia je dnes veľmi obmedzenou a zároveň vzácnou komoditou, ktorej ceny sa neustále menia. Z toho vyplýva, že využívanie tohto zdroja… The post Fotovoltaické panely: Cesta k udržateľnej energetickej budúcnosti bez závislosti appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas.