Rozšírené hľadanie
Streda 15. Máj 2024 |
meniny má Žofia
Unikli informácie o výbave série Redmi Note 13: Aj lacné modely získajú prémiové špecifikácie!

30.04.2024 05:45 Séria Redmi Note od čínskej spoločnosti Xiaomi sa zvyčajne spája s nižšou cenou a výbavou s niekoľkými kompromismi. Práve táto séria dokázala čínskemu gigantovi získať takú popularitu, akú má dnes a len nedávno sa spoločnosť pochválila až 300 miliónmi predaných zariadení práve v sérii Redmi Note. Už koncom tohto roka sa pritom máme pozrieť na predstavenie série Redmi Note 13, ktorá bude zo začiatku určená len pre Čínu. Začiatkom budúceho roka sa ale podľa všetkého pozrieme na tieto modely aj Článok Unikli informácie o výbave série Redmi Note 13: Aj lacné modely získajú prémiové špecifikácie! sa objavil na XMOBILE.sk.

Dobré správy pre fanúšikov Xiaomi! Prémiový Xiaomi 14 Ultra príde budúci rok aj na globálny trh

25.04.2024 09:15 Prémiové smartfóny z dielne čínskeho Xiaomi nie vždy prichádzajú aj na globálny trh. Čínsky gigant si ich občas nechá len v rámci domáceho, teda čínskeho trhu, pričom dôkazom je aj minuloročná prémiová séria Xiaomi 12S. Portál thetechoutlook.com však teraz prináša správu o tom, že prémiový smartfón určený pre budúci rok príde aj na naše predajné pulty. Xiaomi 14 Ultra sa objavil v IMEI databáze, kde poodhalil svoje kódové označenia, ktoré ukázali aj globálne číslo smartfónu. A čo všetko aktuálne o Článok Dobré správy pre fanúšikov Xiaomi! Prémiový Xiaomi 14 Ultra príde budúci rok aj na globálny trh sa objavil na XMOBILE.sk.

Ako vystaviť faktúru online a zadarmo? Cez túto appku to zvládne raz dva

23.04.2024 04:15 Každý podnikateľ či živnostník, musí z času na čas vystaviť faktúru alebo iný daňový doklad svojim zákazníkom. Mnohí za týmto účelom, aby vystavili faktúru, používajú ešte Excel alebo klasický textový editor, čo nie je moc praktické. Dovoľte nám preto, dať vám do pozornosti aplikáciu fakturujonline.sk na vystavovanie faktúr. Najlepšie na tom je, že túto aplikáciu možno používať. Ako môžete vystaviť faktúru online? Aplikácia funguje veľmi jednoducho, ako sa registrujete do služby, tak zadáte vaše IČO a systém automaticky naťahá z verejných databáz vaše Článok Ako vystaviť faktúru online a zadarmo? Cez túto appku to zvládne raz dva sa objavil na XMOBILE.sk.

Kvalita vs. cena: Prečo Outsourcing IT špecialistov stojí za to“

22.04.2024 18:00 Úloha IT oddelenia vo firme obyčajne spočíva v zaisťovaní správneho chodu zavedených systémov, príprave hardvéru a štandardnej vnútropodnikovej podpore zamestnancov pre prípady, kedy dochádza k problémom v rámci používania IT technológií. Ak však spoločnosť zavádza nový systém či IT nástroj, alebo je súčasťou jej produktu softvérové riešenie, ktoré vyžaduje programovanie, obyčajne na tieto účely využíva znalosti IT špecialistov so zameraním práve na konkrétne riešenie. Ak stojí spoločnosť práve pred takouto náročnou úlohou, spravidla má k dispozícii niekoľko možností, ako si Článok Kvalita vs. cena: Prečo Outsourcing IT špecialistov stojí za to“ sa objavil na XMOBILE.sk.

Xiaomi predstavuje lacný tablet Redmi Pad SE: Nízku cenu dopĺňa kvalitná výbava

19.04.2024 05:15 Tablety idú do módy a svoje o tom vie aj čínske Xiaomi. Výrobca po včerajšom predstavení viacerých produktov, medzi ktorými bol aj Xiaomi Pad 6 Max s veľkosťou uhlopriečky displeja 14″ prináša do Európy lacný menší tablet určený pre každodenné používanie. Na trhu ho nájdeme pod označením Redmi Pad SE a používateľov osloví najmä nízkou cenou, ktorú dopĺňa kvalitná výbava. Čo všetko nový tablet ponúka a pre koho bude vhodný si teraz prezradíme v našom článku. Novinka však prichádza s Článok Xiaomi predstavuje lacný tablet Redmi Pad SE: Nízku cenu dopĺňa kvalitná výbava sa objavil na XMOBILE.sk.

Augustové predstavenie produktov bolo plné noviniek: Takto vyzerá nový Xiaomi MIX Fold 3 či nový fitness náramok!

18.04.2024 07:31 Len pred niekoľkými chvíľami prebehla každoročná augustová konferencia čínskej spoločnosti Xiaomi, ktorá nám ukázala nové produkty. Počas tejto udalosti prebehol aj príhovor CEO spoločnosti, Lei Juna, ktorý nám prezradil niečo o úspechoch spoločnosti a ďalších plánovaných krokoch. Hlavným bodom udalosti však bolo odhalenie nového skladateľného smartfónu spolu s fitness náramkom a ďalšími produktami, ktoré si teraz ukážeme v našom článku. Čo všetko dnes teda čínsky gigant predstavil a ktoré z týchto produktov uvidíme aj v Európe si teraz prezradíme spoločne. Článok Augustové predstavenie produktov bolo plné noviniek: Takto vyzerá nový Xiaomi MIX Fold 3 či nový fitness náramok! sa objavil na XMOBILE.sk.

Xiaomi už o pár dní predstaví novú generáciu populárneho fitness náramku: Čo o ňom vieme?

15.04.2024 01:30 Fitness náramky od spoločnosti Xiaomi patria k špičke na trhu. Siahajú po nich nielen fanúšikovia spoločnosti, no aj používatelia, ktorí chcú kvalitné zariadenie za dostupnú cenu. Tento rok sme sa mali dočkať už ôsmej generácie náramku zo série Xiaomi Smart Band, pričom predstavenie tohto náramku zatiaľ prebehlo len v Číne. Teraz sa však môžeme tešiť na predstavenie jeho Pro verzie, ktorá príde na trh už o pár dní. Čo všetko o novom Xiaomi Smart Band 8 Pro vieme a kedy Článok Xiaomi už o pár dní predstaví novú generáciu populárneho fitness náramku: Čo o ňom vieme? sa objavil na XMOBILE.sk.

Mastercard vylepšuje svoju AI, ktorá bude schopnou vyhodnotiť v reálnom čase vierohodnosť transakcie

05.04.2024 00:30 Umelú inteligenciu si bežní ľudia spájajú najmä s modelmi generatívnej umelej inteligencie, ako ChatGPT, Google Bard alebo Microsoft Copilot. Umelá inteligencie však neslúži užívateľom iba priamo prostredníctvom týchto chatbodov, ale najmä firmám k lepšiemu analyzovaniu, spracovaniu a vyhodnocovaniu dát. Príkladom je firma Mastercard, ktorá ohlásila obohatenie jej bezpečnostných algoritmov o nový model umelej inteligencie. Čo nové ponúka Mastercard? Mastercard uviedol v svojej tlačovej správe že pomáha spracovať  viac ako 143 miliárd bankových transakcií ročne. S novou technológiou umelej Článok Mastercard vylepšuje svoju AI, ktorá bude schopnou vyhodnotiť v reálnom čase vierohodnosť transakcie sa objavil na XMOBILE.sk.