Rozšírené hľadanie
Štvrtok 2. Máj 2024 |
meniny má Žigmund
Zábava na mori s motorovým člnom

26.03.2024 18:45 Motorový čln je perfektný spôsob, ako si užiť voľný čas na mori a zažiť vzrušenie a adrenalín. Či už hľadáte rýchlu jazdu, relaxačné výlety… The post Zábava na mori s motorovým člnom appeared first on Kankán online magazín.

Sčítanie škôd po krupobití – preliačiny na aute vás nemusia vyjsť draho

26.03.2024 18:45 Počas obdobia jarných búrok dochádza často k nebezpečnému javu – krupobitiu. Krupobitie spôsobuje značné škody na majetku, najmä na vozidlách. Keďže autá sú väčšinou vonku,… The post Sčítanie škôd po krupobití – preliačiny na aute vás nemusia vyjsť draho appeared first on Kankán online magazín.

Zarábanie cez internet

26.03.2024 18:45 Zarobiť peniaze na internete je aktuálne jedným z najdostupnejších spôsobov, ako si privyrobiť. Prezrite si 15 možností, ako môžete zarábať online – pracujte kedykoľvek… The post Zarábanie cez internet appeared first on Kankán online magazín.

Inovácie v oblasti lepiacich pások. Čo je nové na trhu? 

26.03.2024 18:45 Inovatívne riešenia, ktoré uľahčujú a zlepšujú proces maskovania, balenia, tesnenia, ochranu povrchu či tlmenia v oblasti používania lepiacich pások a obalového materiálu, pribúdajú zo… The post Inovácie v oblasti lepiacich pások. Čo je nové na trhu?  appeared first on Kankán online magazín.

Návody na správne používanie detskej autosedačky

26.03.2024 18:45 Mať dieťa je jedným z najkrajších životných poslaní. Spája sa s množstvom radostí i výziev. Medzi ne patrí aj výber detskej výbavičky. Do nej… The post Návody na správne používanie detskej autosedačky appeared first on Kankán online magazín.

Čo darovať na kolaudačný večierok? Inšpirujte sa našimi tipmi!

22.03.2024 20:45 Váš priateľ sa práve nasťahoval do nového bytu a pozval vás na kolaudačný večierok? Osláviť nové bývanie sa predsa patrí a vy ako pozvaná osoba by… The post Čo darovať na kolaudačný večierok? Inšpirujte sa našimi tipmi! appeared first on Kankán online magazín.

Jar je za dverami – je čas na jarnú údržbu auta

09.03.2024 21:46 Jarná údržba auta je dôležitá nielen pre zachovanie jeho vzhľadu a funkčnosti, ale aj pre zvýšenie jeho bezpečnosti a životnosti. Po zime, keď auto… The post Jar je za dverami – je čas na jarnú údržbu auta appeared first on Kankán online magazín.

Prečo je impregnácia turistickej obuvi dôležitá?

09.03.2024 21:46 Kvalitná turistická obuv nestojí pár eur, ale je pre ľudí, ktorí to myslia s trekingom vážne, nevyhnutnou súčasťou výbavy. Aby vám obuv dobre slúžila, je… The post Prečo je impregnácia turistickej obuvi dôležitá? appeared first on Kankán online magazín.

Bicyklovanie ako forma zdravého životného štýlu

04.03.2024 22:45 Bicyklovanie je jednou z najpopulárnejších a najpríjemnejších foriem pohybovej aktivity. Je zábavné a relaxačné, prináša aj množstvo zdravotných benefitov pre ľudí rôzneho veku. Začať… The post Bicyklovanie ako forma zdravého životného štýlu appeared first on Kankán online magazín.

Oplatí sa kúpiť darčekovú kazetu? Možnosti darčekových kaziet

04.03.2024 22:45 Darčeková kazeta je originálny a praktický spôsob, ako obdarovať svojich blízkych, priateľov, kolegov alebo obchodných partnerov. Darčeková kazeta je súbor viacerých darčekov, ktoré sú… The post Oplatí sa kúpiť darčekovú kazetu? Možnosti darčekových kaziet appeared first on Kankán online magazín.

Zdravý životný štýl: Ako šport a prírodné produkty menia naše životy

02.03.2024 01:15 V dnešnej rýchlo sa meniacej dobe je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým dbať na naše zdravie a pohodu. Zameranie sa na šport a využívanie prírodných… The post Zdravý životný štýl: Ako šport a prírodné produkty menia naše životy appeared first on Kankán online magazín.