Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Elegancia a funkčnosť: jedálenský nábytok z masívu

25.04.2024 05:15 Jedálenský nábytok z masívu v sebe spája tradíciu, eleganciu, funkčnosť a trvanlivosť. V súčasnej dobe ľudia síce preferujú modernejšie verzie nábytku, ale aj masívne drevo môže vyzerať veľmi trendovo. Pri… The post Elegancia a funkčnosť: jedálenský nábytok z masívu appeared first on Slovak magazín.

3 kroky starostlivosti o turistické topánky

12.04.2024 07:30 Skutočne kvalitná turistická obuv nie je lacná. Ide však o investíciu do vášho pohodlia, bezpečnosti a zdravia nôh. Na turistickej obuvi nešetrite a postarajte sa o to, aby vám čo najdlhšie vydržala. Správnou údržbou… The post 3 kroky starostlivosti o turistické topánky appeared first on Slovak magazín.

Kúpiť auto s manuálnou alebo automatickou prevodovkou?

11.04.2024 09:30 Po skončení autoškoly nastáva čas, aby ste kúpili svoje prvé vozidlo. Vyberajte obozretne, pretože prvé auto je ako prvá láska. Nikdy na neho nezabudnete. Preto sa snažte, aby bolo vaše… The post Kúpiť auto s manuálnou alebo automatickou prevodovkou? appeared first on Slovak magazín.

Hľadáte zážitky? Zájdite na túru do Slovenského raja

11.04.2024 09:30 Na východe Slovenska sa ukrýva klenot, jedno z najkrajších horských pásiem – Slovenský raj. Názov Slovenský raj nie je len tak náhodný. Na tomto mieste sa krása prírody stretáva s dobrodružstvom a každý… The post Hľadáte zážitky? Zájdite na túru do Slovenského raja appeared first on Slovak magazín.

Turistická obuv verzus tenisky: Ktoré topánky vziať na túru?

06.04.2024 23:00 Výber správnej obuvi na túru je pre veľa ľudí tvrdým orieškom. Často siahnu po teniskách alebo vychádzkovej obuvi. Avšak podobné topánky na túru nestačia. Pohodlné a odolné topánky vám pomôžu… The post Turistická obuv verzus tenisky: Ktoré topánky vziať na túru? appeared first on Slovak magazín.

Jeseň a cyklistika k sebe patria. Viete, ako vybrať horský bicykel?

05.04.2024 05:15 Kedy vyraziť na bicykloch do lesa? No predsa na jeseň. Neexistuje lepší umelec ako jesenná príroda. Počas jazdy na bicykli cez les si zašportujete a zároveň si užijete čaro sfarbených listov… The post Jeseň a cyklistika k sebe patria. Viete, ako vybrať horský bicykel? appeared first on Slovak magazín.

Následujúci mesiac