Rozšírené hľadanie
Nedeľa 2. Jún 2024 |
meniny má Xénia
Detský bicykel pod stromček: Dokonalý darček k Vianociam

30.01.2024 00:30 Vianočná sezóna je tu a s ňou prichádza dilema, čo kúpiť deťom, aby darček potešil a zároveň podporil ich zdravý vývoj. Jedným z najlepších darčekov pre malé deti je bezpochyby… The post Detský bicykel pod stromček: Dokonalý darček k Vianociam appeared first on Slovak magazín.

Mám partnera z inej krajiny: aký benefit to má pre moje dieťa?

27.01.2024 02:45 Učenie sa dvoch jazykov súčasne v mladom veku prináša deťom množstvo pozitív. Nielen v oblasti ich jazykového rozvoja, ale aj kognitívneho rastu. Detský mozog je ako špongia a je neuveriteľne flexibilný. Keď sa… The post Mám partnera z inej krajiny: aký benefit to má pre moje dieťa? appeared first on Slovak magazín.

Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné?

17.01.2024 21:00 Štvorkolky sú v súčasnosti neoddeliteľnou súčasťou záchranných zložiek. Používajú ich hasiči, policajti, horskí záchranári, záchranári vrtuľníkovej služby a aj záchranári civilnej ochrany. Integrácia štvoriek do záchranných operácií je výrazným krokom… The post Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné? appeared first on Slovak magazín.

Turistické topánky – Ochrana pred zranením v horách

10.01.2024 05:45 Horský terén je zradný dokonca aj na vyznačených trasách. Pozor si treba dávať na nespevnené okraje pri roklinách, na kamenisté cestičky a pri stúpaní či klesaní. Dá sa povedať, že kam… The post Turistické topánky – Ochrana pred zranením v horách appeared first on Slovak magazín.

Pri zakladaní spoločnosti sa dá ušetriť čas i peniaze. Ako na to?

10.01.2024 05:45 Začiatok podnikania sa spája so stresom a výdavkami. Každý začínajúci podnikateľ hľadá cestičky, ako ušetriť na vstupných nákladoch a ako zvládnuť celý proces, čo najrýchlejšie. Existujú možnosti, ktoré vám pri zakladaní… The post Pri zakladaní spoločnosti sa dá ušetriť čas i peniaze. Ako na to? appeared first on Slovak magazín.

Porovnanie všetkých vlastností kovových a textilných snehových reťazí

09.01.2024 00:15 Snehové reťaze predstavujú nenahraditeľný doplnok pre bezpečnú jazdu v zimných podmienkach. Pri výbere správneho typu snehových reťazí je dôležité zvážiť ich vlastnosti a schopnosť prispôsobiť sa rôznym poveternostným podmienkam. Dva… The post Porovnanie všetkých vlastností kovových a textilných snehových reťazí appeared first on Slovak magazín.